سرآمد اخبار
صنایع لبنی
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

جریمه ۴۶ میلیارد تومانی یک شرکت لبنی به دلیل گران فروشی

یک شرکت صنایع لبنی به دلیل گران فروشی و کم فروشی محصولات خود محکوم به پرداخت ۴۶ میلیارد تومان شد. پیش از این نیز سازمان تعزیرات حکومتی ۲ شرکت لبنیاتی را به دلیل گرانفروشی ۲۲.۵ میلیارد تومان جریمه کرده بود.

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۴۶۲ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریالی یک شرکت لبنیاتی به دلیل گرانفروشی و کم فروشی محصولات خود خبر داد. پرونده تخلف این شرکت لبنیاتی برای گرانفروشی و کم فروشی در پنج محصول به ارزش ۱۸ میلیارد و ۴۸۶ میلیون ریال در شعبه دوازدهم مهم و ملی تعزیرات رسیدگی شد.

تخلفات این شرکت لبنی مربوط به گرانفروشی و کم فروشی ۱۸۰ هزار کیسه شیر نایلونی ۸۰۰ گرمی، ۴۳ هزار دبه ماست ۲ کیلوگرمی و ۱۸۰هزار عدد پنیر یواف ۳۰۰گرمی و گرانفروشی ۱۵۰ هزار بطری شیر کم چرب بوده است.

بنابراین گزارش صنایع لبنی شیر خام را به‌صورت یارانه‌ای و با قیمت مصوب دریافت می‌کنند و از طرفی اجازه صادرات محصولات تولیدی با ماده اولیه یارانه‌ای به آنها داده شده است آنها نیز باید ۴ محصول خود را با قیمت مصوب در بازار عرضه کنند اما شاهد گران‌فروشی و عدم عرضه محصولات تنظیم‌بازاری توسط برخی از صنایع لبنی هستیم.

گزارش این تخلف را سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به دلیل کم فروشی و گرانفروشی شرکت لبنیاتی برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده بود.

اردیبهشت ماه امسال نیز سازمان تعزیرات حکومتی ۲ شرکت لبنیاتی را به دلیل گرانفروشی ۲۲۵ میلیارد ریال جریمه کرده بود.

بر اساس مصوبه دولت قیمت هر کیلوگرم شیر خام ۱۵ هزار تومان، ماست ۲.۵ کیلوگرمی با قیمت ۵۹ هزار و ۷۶۰ تومان، پنیر یواف ۴۰۰ گرمی ۴۴ هزار و ۴۰۰ تومان، شیر نایلونی ۹۰۰گرمی کم‌چرب ۱۸ هزار تومان و شیر بطری یک لیتری کم‌چرب ۲۱ هزار و ۶۰۰ تومان است و هر قیمتی که بالاتر از قیمت‌های ذکر شده لحاظ شود، منجر به تخلف و گران‌فروشی است.

اخبار مرتبط

جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی بانک‌های متخلف در حوزه وام مسکن

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

وضعیت شکننده بازار تخم‌مرغ/ عرضه در حال کاهش است

میلاد جانه

فروش فوق العاده ایران خودرو ویژه یک خودروی پرطرفدار |جزییات و شرایط ثبت نام

میلاد جانه

تجارت ۶۵۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۱۴۰۲

میلاد جانه

هشدار یک اقتصاددان نسبت به اجرای سیاستهای تورم زا در دولت/ فرشاد مومنی: برنامه هفتم بازآرایی و تصحیح شود / سه سال گذشته مردم بیشتر از دوره های قبل فقیر شدند / رئیسی به یقین فرد با حسن نیتی بود اما …

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید