سرآمد اخبار
حمیدرضا حاجی بابایی
اقتصاداقتصاد کلانسیاستمجلس

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳: منابع پنهان بودجه را شفاف کردیم

رئیس کمیسیون تلفیق با بیان اینکه موضوع بالابردن سقف بودجه از سوی این کمیسیون کذب است، گفت:ما علاوه بر اینکه سقف بودجه را افزایش ندادیم، با برخی از اقدامات موارد و منابع پنهان در بودجه را شفاف کردیم.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی، با اشاره ایجاد برخی حواشی در زمینه بالابردن سقف بودجه سال ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق، گفت: موضوع بالابردن سقف بودجه از سوی کمیسیون تلفیق کاملا موضوعی کذب است.

نماینده مردم «همدان و فامنین» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انجام این موضوع در کمیسیون تلفیق کاملا غیر منطقی است، ادامه داد: ما علاوه بر اینکه سقف بودجه را افزایش ندادیم، با برخی از اقدامات موارد پنهان در بودجه را شفاف کردیم تا سقف بودجه از منظر درآمدی افزایش پیدا کند.

حاجی بابایی گفت:افزایش سقف درآمدی بودجه ابتکار مجلس نبوده و خود دولت نیز این منابع را در بودجه آورده و اما محاسبه نکرده بود به مانند مالیات بر ارزش افزوده که این موارد در بودجه شفاف شد.

وی با بیان اینکه، الحمدالله، هماهنگی لازم بین مجلس و دولت وجود دارد، گفت: معیشت مردم خط قرمز مجلس، است. آنجایی که مردم از منظر معیشتی تامین خواهند شد، کوتاهی نخواهیم کرد به عنوان مثال امور مربوط به بازنشستگان، کارمندان، کشاورزان، کسبه بازار و کارگران اینها از جمله مواردی است که باید به آنها پرداخته شود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با اشاره به اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانه‌ها تاکید کرد:اجرای مصوبه هدفمندی یارانه ها در بودجه نیاز به دقت عمل دارد.

وی با بیان اینکه آزمون وسع در قالب هرگونه دهک بندی برای پرداخت یارانه‌ها باید به درستی انجام بپذیرد، ادامه داد: متاسفانه ما در این بخش دچار مشکلاتی هستیم و بعضا مردم اعتراضاتی در این بخش دارند و تاکید می کنند فردی که نباید یارانه اش قطع شود، قطع شده است و بلعکس. بنابراین این موضوع نشان می دهد که ما یک ضعف اطلاعاتی در این بخش داریم که باید برطرف شود.

اخبار مرتبط

پیشرفت صنعت پسته ایران در بهداشت و بسته‌بندی/ ۱۰۰ درصد کانتینرهای صادراتی آزمایش می‌شوند

میلاد جانه

تا پایان تیر با تعهد محضری، به روش واردات در مقابل صادرات رفع تعهد ارزی کنید

میلاد جانه

سامانه یکپارچه فروش خودرو، ابزار نظارتی برای کنترل بازار است

میلاد جانه

۴۰ میلیارد دلار تجارت خارجی فقط در سه‌ماه| تراز تجاری کشور به مثبت ۱۱ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

تفاهم‌نامه همکاری وزارت صمت و اتاق اصناف برای نظارت بر بازار امضا شد

میلاد جانه

دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی به بانک مرکزی سوئیس منتقل شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید