سرآمد اخبار
اقساط تسهیلات نهضت ملی مسکن
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

اقساط تسهیلات نهضت ملی مسکن اعلام شد +جزییات

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: علاوه بر تثبیت و کاهش نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن میزان اقساط تا دوسال ۵ میلیون و۹۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

به گزارش خبرآنلاین، هادی عباسی گفت: در صندوق توسعه ملی بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی مسکن قرارداد سپرده گذاری ۲ میلیارد دلار منعقد شد و این اقدام گام بلندی برای تثبیت کاهش نرخ سود از ۲۳ به ۱۸ درصد بود .

وی به باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: گام بعدی در بخش بهبود وضعیت متقاضیان نهضت ملی مسکن پلکانی کردن اقساط تسهیلات نهضت ملی مسکن بود به گونه ای که طبق مصوبه بانک مرکزی کسانی که مایل هستند به صورت پلکانی اقساط خود را پرداخت کنند شرایط شرایط خاصی برای آنها طراحی شد به گونه ای که در دو سال اول قسط این تسهیلات پنج میلیون و ۹۰۰هزار تومان باشد و از سال سوم قسط ها افزایش پیدا کند.

عباسی بیان کرد: در حال حاضر پرداخت هزینه ها به گونه ای است که کارگرانی که نهضت ملی مسکن را دریافت می‌کنند بتوانند اقساط آن را پرداخت کنند و این گام بسیار بزرگی بود که در سیستم بانکی انجام شد.

اخبار مرتبط

ساعت رسمی کشور تغییر می‌کند؟

میلاد جانه

روند کاهشی قیمت نفت در بازارهای جهانی

میلاد جانه

امنیت شغلی مهمترین مطالبه کارگران است

میلاد جانه

نوسان قیمت در بازار خودرو؛ قیمت کدام خودرو ۱۱ میلیون تومان پایین آمد؟

میلاد جانه

معامله حدود ۴ تن شمش طلا در مرکز مبادله طی ۲۵ جلسه حراج حضوری

میلاد جانه

طلای ۱۸ عیار قله ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی را فتح کرد/ رکورد جدید سکه امامی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید