سرآمد اخبار
ایران و چین
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

چین در ژانویه ۹۸۶ هزار بشکه نفت از ایران خرید

آمار‌های موسسه کپلر نشان می‌دهد پکن در نخستین ماه سال جدید میلادی ۹۸۶ هزار بشکه نفت از ایران خریده است.

به گزارش ایبنا، پالایشگاه‌های مستقل چین موسوم به «تی‌پات‌ها» خریداران اصلی نفت ایران هستند که در ماه ژانویه حدود ۹۸۶ هزار بشکه در روز نفت از این کشور خریده‌اند.

بنا بر اعلام موسسه کپلر، این نخستین بار است که در ۱۱ ماه گذشته، محموله‌های نفتی چین از ایران به کمتر از یک میلیون بشکه رسیده است.

آمار‌ها نشان می‌دهد، نفت ذخیره‌سازی شده ایران بر روی آب در سواحل سنگاپور و مالزی که معمولا به چین می‌رود تا روز سه‌شنبه به ۱۵ میلیون بشکه رسیده که بالاترین رقم از ۲۴ دسامبر به شمار می‌رود.

چین در ژانویه ۹۸۶ هزار بشکه نفت از ایران خرید

از طرفی «تی‌پات‌ها» به علت تقاضای ضعیف داخلی و قیمت بالای نفت با حاشیه سود کمتری مواجه هستند. واردات نفت خام، مخلوط قیر و نفت کوره به بنادر شاندونگ و تیانجین در ماه گذشته به کمترین میزان از ژوئن ۲۰۲۲ رسیده است.

پالایشگاه‌های مستقل، نفت روسیه را نیز می‌خرند. واردات نفت روسیه هم از سوی چین در ماه گذشته کاهش یافته است، اما هنوز بالای ۱.۲ میلیون بشکه در روز است.

بنا بر اعلام کپلر، به طور کلی واردات نفت خام چین در ماه گذشته کمتر بوده، اما بالای ۱۰ میلیون در روز باقی مانده است.

منبع: فارس

اخبار مرتبط

خبر مهم درباره وام ازدواج | تغییر دستورالعمل بانک مرکزی برای ضمانت

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1402/ افت جزیی نرخ محصولات داخلی

میلاد جانه

ساماندهی مشاوران املاک قیمت مسکن را در تهران پایین آورد | پلمب ۱۴۰۰ بنگاه املاک غیرمجاز

میلاد جانه

افت مشتریان خشکشویی ها | خدمات خشکشویی و لباسشویی در آستانه عید گران شد؟

میلاد جانه

تحریم نعمت نبود؛ دور زنندگان تحریم هم فقط فساد ایجاد کردند

میلاد جانه

۱۲۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید