سرآمد اخبار
بورس تهران
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

صعود بورس | افزایش ۲۷ هزار و ۱۴۶ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با ۲۷ هزار و ۱۴۶ واحد افزایش، در کانال دو میلیون و ۳۱۲ هزار و ۹۹۰ واحد قرار گرفت و ۲۵۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی به بورس وارد شد.

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت با ۲۷ هزار و ۱۴۶ واحد افزایش، در کانال دو میلیون و ۳۱۲ هزار و ۹۹۰ واحد قرار گرفت و ۲۵۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی به بورس وارد شد.

شاخص هم‌وزن امروز با ۸۴۴۵ واحد افزایش به ۷۵۳ هزار و ۴۳۹ واحد رسید و شاخص قیمت با ۴۷۲۸ واحد افزایش به ۴۲۱ هزار و ۷۹۲ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بورس تهران نزدیک به ۱۰ میلیارد سهم و اوراق مالی را به ارزش نزدیک به ۶۳ هزار میلیارد ریال با انجام ۴۳۸ هزار معامله دادوستد کردند.

نمادهای فولاد، فملی، نوری، شپنا، بوعلی، شبندر و وبملت بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران نیز در معاملات امروز با ۲۸۹ واحد رشد، به ۲۵ هزار و ۴۹۷ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس ایران ۲۰۳ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن دادوستد مالکیت بیش از پنج میلیارد سهم و اوراق بود.

نمادهای آریا، فصبا، زاگرس، شگویا، ارفع، آریان و تجلی بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند.

اخبار مرتبط

قیمت‌ها در بازار محصولات کشاورزی در حال کنترل است

میلاد جانه

در همایش بزرگداشت میرمصطفی عالی نسب؛ فرشاد مومنی: کمر اقتصاد ایران شکسته است

میلاد جانه

موج گسترده محکومیت جهانی ترور رئیس دفتر سیاسی حماس

میلاد جانه

پزشکیان: برای گفت‌وگوی سازنده با دنیای عرب آماده‌ام

میلاد جانه

ظرفیت صادرات فولاد کشور به ۱۵ میلیون تن می‌رسد

میلاد جانه

از بانک آفشور در ایران فقط یک ساختمان داریم/ تنها روسیه از ریال آفشور استقبال می‌کند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید