سرآمد اخبار
خرما
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

رئیس انجمن ملی خرما گفت: بنابر آمار سال گذشته ۳۰۰ هزارتن خرما به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شده است.

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت: بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

اخبار مرتبط

چشم‌انداز صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری به سوریه در ۱۴۰۳

میلاد جانه

رئیس اتاق بازرگانی تهران مطرح کرد؛ رشد منفی ۲۰ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی با ادامه پیمان سپاری ارزی

میلاد جانه

صادرات ۴ ماهه امسال به مرز ۱۶ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

قیمت تخم مرغ باورنکردنی شد/ یک عدد تخم‌مرغ چند؟

میلاد جانه

نتایج نهایی انتخابات ۸ تیر ۱۴۰۳/ پزشکیان و جلیلی به مرحله دوم رفتند

میلاد جانه

هیات دولت: مسیر پرافتخار شهید آیت‌الله رئیسی ادامه می‌یابد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید