سرآمد اخبار
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تولید تخم مرغ ۸ درصد افزایش یافت

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار سال ۱۴۰۳، یک میلیون و ۳۶۰ هزارتن تخم مرغ تولید شد که نسبت به سال قبل ۸ درصد رشد داشته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه خرید حمایتی بدلیل دسترسی افراد متوقف است، گفت: بنابر آمار حدود ۱۰ هزارتن تخم مرغ مازاد از مرغداران خرید حمایتی شده است.

به گفته وی، بنابر آمار تا چند روز گذشته تخم مرغ با نرخ ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان درب واحدهای مرغداری عرضه می شد و با خرید حمایتی بدنبال آن هستیم که تخم مرغ را به نرخ منطقی نزدیک کنیم.

کاشانی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید به یک میلیون و ۳۶۰ هزارتن برسد که حدود ۸ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه میهن درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ بیان کرد: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۱۶۰ هزارتن تخم مرغ به ۱۲ کشور صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد رشد داشته است.

به گفته وی، با توجه به افزایش هزینه های تولید انتظار می رود که قیمت هرچه سریع تر اصلاح شود چراکه مرغدار در فروش هرکیلو تخم مرغ ۳۰ هزارتومان متضرر است.

کاشانی با اشاره به پینی تولید تخم مرغ در سال آینده گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ در سال ۱۴۰۴ به یک‌میلیون و ۴۰۰ هزارتن و صادرات ۱۷۰ تا ۱۷۵ هزارتن برسد.

اخبار مرتبط

رئیس سازمان برنامه و بودجه: ۴۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندم‌کاران پرداخت نشده است

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم به ۱۱ میلیون تن رسید

میلاد جانه

تولید محصولات شیلات در سند امنیت غذایی به۲ میلیون و ۶۰۰ هزارتن می‌رسد

میلاد جانه

فروش حضوری خودرو در نمایندگی ها آزاد شد | جزییات ثبت‌نام در نمایندگی‌های فروش

میلاد جانه

تاثیر مثبت کنترل نقدینگی بر تورم کاملا محسوس است/ امیدواری به سیاست‌های بانک مرکزی

میلاد جانه

بازار خودرو داغ شد؛ افزایش قیمت‌ها پس از رشد دلار

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید