سرآمد اخبار
زعفران
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

جلوگیری از قاچاق ماهانه زعفران ۱۶ میلیون دلار ارزآوری دارد

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار و بررسی‌های صورت گرفته میزان قاچاق ماهانه زعفران به بیش از ۱۰ تن رسیده است.

غلامرضا میری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش قیمت زعفران در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو زعفران دسته ۷۵ تا ۷۶ میلیون تومان، پوشال ۹۳ تا ۹۴ میلیون تومان، سرگل ۹۷ تا ۹۸ میلیون تومان و نگین ۱۰۲ تا ۱۰۵ میلیون تومان است.

به گفته او، با توجه به شرایط مساعد جوی، امسال پیش بینی می‌شود که میزان تولید نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد که بدین ترتیب انگیزه‌ای برای دپو زعفران در انبار‌ها و کسب سود نیست.

میری ادامه داد: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید زعفران به ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن برسد، اما در خصوص صادرات نمی‌توان برآوردی داشت.

نایب رئیس شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران افزود: بنابر آمار میزان صادرات در سال گذشته نسبت به سال ۹۹، ۱۰۰ تن ناشی از رونق قاچاق کاهش داشته است.

او گفت: با توجه به آنکه میزان مصرف زعفران در دنیا تغییری نداشته است، از این رو با احتساب آمار رسمی صادرات، ماهانه بیش از ۱۰ تن زعفران قاچاق می‌شود که با رفع موانع ارزی و مشکلات سد راه صادرات، رقمی معادل ماهانه ۱۶ میلیون دلار ارز وارد کشور می‌شود.

اخبار مرتبط

ریزش سنگین طلا طی شبانه روز گذشته؛ چشم انداز نزولی بازار در کوتاه مدت

میلاد جانه

قیمت روز انواع خودرو در بازار / افزایش ۵ درصدی نرخ‌ها در سال ۱۴۰۳

میلاد جانه

صادرات زعفران ۲۸ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر| روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک

میلاد جانه

صادرات سبوس برنج آزاد شد

میلاد جانه

مهلت رفع تعهد ارزی صادرات سال ۱۴۰۱ تا پایان شهریورماه تمدید شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید