سرآمد اخبار
دلار
اخبار داغارز و طلااقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

پیش‌بینی یک فعال اقتصادی از قیمت ارز در بازار/ شریعتی: نرخ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد

عضو اتاق بازرگانی ایران در واکنش به نرخ ارز در بازار عنوان کرد: دلار تا ۵۸ هزار تومان به طور موقت تا چند روز آینده پایین خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دلار طی معاملات روز دوشنبه در حالی که چند روزی بود در کانال ۶۰ هزار تومان بالا و پایین می‌شد، بالاخره کف مقاومتی را از دست داد و به کانال ۵۹ هزار تومان سقوط کرد.

علی شریعتی، فعال اقتصادی و عضو اتاق بازرگانی ایران در همین رابطه در واکنش به نرخ ارز در بازار در فضای مجازی نوشت: دلار تا ۵۸ هزار تومان به طور موقت تا چند روز آینده پایین خواهد آمد.

وی افزود: به نظر من جهش هیجانی هم قطعا به زودی نخواهد داشت.

در این میان، برخی روایت‌های میدانی حاکی از آن است که قیمت دلار باز هم کاهشی خواهد بود و به قیمت‌های پایین‌تر می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا فرزین، رییس‌کل بانک مرکزی در تازه‌ترین اظهارنظر، خبرهای جدیدی درباره گشایش‌های ارزی اعلام کرد و با اشاره به نتایج استفاده از دیپلماسی اقتصادی و گسترش روابط بانکی و تجاری با کشورهای هم‌پیمان و همسایه، تاکید کرد: با گشایش‌های به‌وجودآمده، دسترسی کشور به منابع ارزی در سال جاری افزایش یافته است و قدرت مدیریت بیشتری نیز بر منابع ارزی زیادی که در خارج از کشور وجود دارد خواهیم داشت، این موضوع البته بر افزایش تسلط بانک مرکزی بر بازار ارز، اثربخش خواهد بود.

اخبار مرتبط

انسداد سپرده‌های بانکی برای پرداخت تسهیلات از روی ناچاری است

میلاد جانه

آخرین آمارهای ترانزیت کالا از مسیر ایران | بیش از ۹۰ درصد محموله‌های خارجی را کامیون‌ها می‌برند

میلاد جانه

هزینه تورم را کم‌درآمدها پرداخت کردند/ تورم ماهانه دهک اول از دهک دهم بیشتر شد

میلاد جانه

بازار سرمایه ۴۰۰ میلیارد دلاری مبنای علمی دارد

میلاد جانه

تورم کنترل نشد و دستمزد کارگران دوباره آب رفت

میلاد جانه

راز تخفیف‌های جذاب فروشگاه‌های زنجیره‌ای | نابودی سوپرمارکت‌ها و ایجاد انحصار

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید