سرآمد اخبار
محصولات کشاورزی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیکشاورزی

صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد کرد

بر اساس آخرین آمارهای گمرک صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد داشت.

به گزارش بازار، بخش کشاورزی یکی از حوزه‌های درآمدی اقتصاد هر کشوری است. این بخش به امنیت غذایی در جهان گره خورده و کشورها سعی دارند در بخش کشاورزی وابستگی کمتری به واردات داشته باشند.

ایران در این بخش دارای چند رتبه جهانی در تولید و صادرات پسته، انجیر، زعفران، خرما و… است. در چند سال اخیر به برکت کاهش افت‌های گیاهی وضعیت تولید مناسب بوده و انواع محصولات باغی و زراعی با حجم بالا تولید و به بازار عرضه شده است. بر اساس آمارها صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

آخرین آمارهای گمرک از صادرات محصولات کشاورزی در سه ماه نخست سال‌جاری، رشد در وزن و ارزش صادرات این گروه کالایی را نشان می‌دهد.

بر اساس این آمارها، وزن و ارزش صادرات محصولات کشاورزی، نسبت به سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۲، به ترتیب ۲۳.۸۸ و ۲۹.۸۵ درصد رشد داشته‌است.

در این بین ۲۰ قلم اصلی صادراتی ایران در این بخش رشد بیشتری را تجربه کرده‌است.

بر اساس آمارهای گمرک، ارزش صادرات این اقلام در سه ماه نخست ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه در سال‌گذشته، بیش از ۴۳ درصد رشد داشته‌است.

اخبار مرتبط

رییس جمهور: خروج آمریکا از برجام نقض اصل مسلم وفای به عهد بود / پروژه آمریکایی کردن جهان شکست خورده است

میلاد جانه

تورم ماهانه تیر به ۲ درصد رسید /تورم نقطه به نقطه وارد کانال ۳۰ درصدی شد

میلاد جانه

از ابتدای امسال تا ۲۸ مهرماه؛ ۳۸.۳ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد

میلاد جانه

نرخ ارز جدا از روند تورم نیست/ قانون جدید، استقلال بانک مرکزی را تامین نمی‌کند

میلاد جانه

طلا فروشان و مردم با ثبت سرمایه‌های خود مشمول مالیات می شوند؟

میلاد جانه

قیمت طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید