سرآمد اخبار
محصولات کشاورزی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیکشاورزی

صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد کرد

بر اساس آخرین آمارهای گمرک صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد داشت.

به گزارش بازار، بخش کشاورزی یکی از حوزه‌های درآمدی اقتصاد هر کشوری است. این بخش به امنیت غذایی در جهان گره خورده و کشورها سعی دارند در بخش کشاورزی وابستگی کمتری به واردات داشته باشند.

ایران در این بخش دارای چند رتبه جهانی در تولید و صادرات پسته، انجیر، زعفران، خرما و… است. در چند سال اخیر به برکت کاهش افت‌های گیاهی وضعیت تولید مناسب بوده و انواع محصولات باغی و زراعی با حجم بالا تولید و به بازار عرضه شده است. بر اساس آمارها صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

آخرین آمارهای گمرک از صادرات محصولات کشاورزی در سه ماه نخست سال‌جاری، رشد در وزن و ارزش صادرات این گروه کالایی را نشان می‌دهد.

بر اساس این آمارها، وزن و ارزش صادرات محصولات کشاورزی، نسبت به سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۲، به ترتیب ۲۳.۸۸ و ۲۹.۸۵ درصد رشد داشته‌است.

در این بین ۲۰ قلم اصلی صادراتی ایران در این بخش رشد بیشتری را تجربه کرده‌است.

بر اساس آمارهای گمرک، ارزش صادرات این اقلام در سه ماه نخست ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه در سال‌گذشته، بیش از ۴۳ درصد رشد داشته‌است.

اخبار مرتبط

رکود بازار خودرو در ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه است / دولت با واردات خودرو تکلیف مردم را مشخص کند

میلاد جانه

تجمیع کارت‌ های بانکی به کجا رسید؟

میلاد جانه

رئیس کل بانک مرکزی: نرخ ارز بازار غیررسمی زودگذر است و به‌زودی کاهش پیدا می‌کند

میلاد جانه

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم

میلاد جانه

سه نرخ ارز در صنعت دارو داریم/ قیمت‌گذاری دستوری دارو حذف می‌شود؟

میلاد جانه

در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید