سرآمد اخبار
وزیر صمت
اخبار داغاقتصادصنعت و معدن

وزیر صمت: با سوخت ۱۵۰۰ تومانی مجبور به برقی سازی هستیم

وزیر صمت گفت: بنا بر اقتضائات جهانی و سوخت ۱۵۰۰ تومانی در کشور ناچاریم به بهره وری و برقی سازی توجه بیشتری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، عباس علی آبادی، وزیر صمت آیین افتتاحیه سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: تحول در راه است و ما در مرکز تحول هستیم، امروز انقلاب صنعتی دوم آمده و برقی سازی را جدی کرده است. همچنین مشکلات زیست محیطی به تحولات مربوط به برقی سازی اهمیت زیادی بخشیده است.

وی افزود: حدود ۳۳۰۰ مقاله در زمینه خودروهای احتراقی در سال گذشته منتشر شده اما در زمینه خودروهای برقی این رقم ۱۰ برابر است و این نشان می دهد اوضاع به چه گونه ای است.

علی آبادی ادامه داد: در اروپا قیمت بنزین مردم را به سمت خودروهای برقی سوق می‌دهد اما در ایران اوضاع پیچیده تر است اما باید به سمت بهره وری انرژی برویم و امیدوارم خودروسازان ما هم در این مسیر حرکت کنند.

وی تصریح کرد: من فکر می کنم ناگزیریم تحولات جهانی را گردن نهیم، در واقع سوخت ۱۵۰۰ تومانی اقتضا می‌کند به بهره‌وری توجه بیشتری داشته باشیم .

به گزارش ایلنا،سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۳۰ تیر تا دوم مرداد سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

اخبار مرتبط

پرداخت کالابرگ جدید در خرداد منتفی است

میلاد جانه

روز پرنوسان بازار خودرو / این خودرو پرطرفدار سایپا ۶۰ میلیون تومان گران شد

میلاد جانه

رشد ۳۰ درصدی تجارت کشور در حوزه اوراسیا

میلاد جانه

بیش از ۵۲ میلیارد دلار ارز واردات تامین شد

میلاد جانه

اجاره خانه به این افراد ممنوع شد!

میلاد جانه

فوری/ با رای نمایندگان مجلس؛ «علی‌آبادی» وزیر صمت شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید