سرآمد اخبار
نهضت مسکن
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

خبر مهم صندوق ملی مسکن برای دهک های یک تا ۴

مدیرعامل صندوق ملی مسکن گفت: منابع قرض‌الحسنه این صندوق در اختیار سازندگان قرار می‌گیرد تا متقاضی مسکن‌های حمایتی دهک یک تا ۴ تنها با آورده ۱۰۰ میلیون تومانی صاحب‌خانه شوند.

به گزارش مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی چهارشنبه سوم مرداد در مراسم رونمایی از نرم‌افزار جامع مدیریت مالی دارایی‌ها و املاک صندوق ملی مسکن با اشاره به اینکه نرم افزار جامع مدیریت دارایی‌ها می‌تواند شفافیت مالی را ایجاد کند، افزود: صندوق ملی مسکن یک نهاد نو پا در نظام ایران است که ظرفیت‌های بسیاری در راستای خانه‌دار کردن مردم دارد و نباید روزی باشد که مستأجران دغدغه خرید ملک داشته باشد.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن تاکید کرد: صندوق ملی مسکن به‌عنوان نهاد مالی در حوزه تأمین مالی مسکن کشور، در کنار استفاده از منابعی مانند آورده متقاضیان، منابع بانکی و تسهیلات دولتی، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی مانند صندوق‌های املاک و مستغلات و مسکن و ساختمان اقدام به جذب سرمایه‌های خرد کرده است.

وی با اشاره به اینکه صندوق ملی مسکن از دو سال گذشته تا به امروز بیش‌از ۲۰ همت را برای مسکن هزینه کرده و البته علاوه بر این نیز ۴۰۰ همت در بخش مسکن هزینه شده است، گفت: همچنین منابع قرض‌الحسنه این صندوق در اختیار سازندگان قرار می‌گیرد تا متقاضی مسکن حمایتی دهک یک تا ۴ تنها با آورده ۱۰۰ میلیون تومانی صاحب‌خانه می‌شود.

مهدیار اسماعیلی اضافه کرد: علاوه بر منابع مالی مستقیم، مردم نیز ۲۴۰ هزار میلیارد تومان برای نهضت ملی مسکن تا به امروز به صندوق ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

اخبار مرتبط

بازار طلا و سکه دوباره جهشی شد /جدول

میلاد جانه

شکر کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود

میلاد جانه

در آغاز معاملات بازار سرمایه‎‎‎؛ اُفت ۴۷۸ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز ۹ دی ۱۴۰۳/ شوک دلاری در بازار تخلیه شد؟

میلاد جانه

تقویت فرصت‌های همکاری‌های منطقه‌ای از طریق اجلاس تروسیکا

میلاد جانه

سخنگوی دولت: کالابرگ با کوپن فرق دارد؛ بازگشت به گذشته نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید