سرآمد اخبار
نرخ تورم
اجتماعیاخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

میزان امیدواری مردم به مهار تورم در دولت پزشکیان

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۵۴ درصد مردم به میزان زیاد و خیلی زیاد به مهار تورم توسط رئیس‌جمهور جدید امید دارند.

به گزارش ایسنا، در این نظرسنجی، از پاسخگویان در مورد اینکه “رئیس‌جمهور جدید تا چه اندازه می‌تواند موفق به مهار تورم و کاهش آن شود سوال پرسیده شده است”.

نظر ۱۷.۸ درصد از پاسخگویان این بوده است که رئیس‌جمهور منتخب به میزان خیلی کمی خواهد توانست تورم را مهار کند، ۲۳.۲ درصد هم گفته‌اند رئیس‌جمهور در این زمینه به میزان کم عملکرد موفقی خواهد داشت.

در مقابل، ۳۵.۴ درصد بیان کردند که رئیس‌جمهور به میزان زیادی موفق به مهار تورم و کاهش آن می‌شود و ۱۹.۲ درصد نظرشان این بوده است که رئیس‌جمهور در حل این مشکل به میزان خیلی زیادی موفق عمل خواهد کرد.

به عبارت دیگر، ۵۴.۶ درصد از مردم به میزان زیاد و خیلی‌زیاد امیدوارند پزشکیان موفق به مهار تورم شود.

۴ درصد از پاسخگویان در این زمینه هیچ نظری نداشته‌ و اظهار بی‌اطلاعی کردند و ۰.۴ دهم درصد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

این نظرسنجی در تیرماه امسال پس از برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از بیش از یک هزار نفر از شهروندان سراسر کشور و توسط مرکز افکارسنجی سرمایه انجام‌شده است.

اخبار مرتبط

سقوط شدید قیمت مسکن پرند /آپارتمان ۸۶ متری ۱ میلیارد تومان شد

میلاد جانه

حمل‌ونقل دریایی خزر از رونق افتاد /آلودگی نفتی آذربایجان در سواحل ایران!

میلاد جانه

رشد ۳۰ درصدی پروازهای اربعین امسال نسبت به سال گذشته

میلاد جانه

وعده جدید فرزین برای مهار تورم/ ۵ شرط تورم‌زدایی از اقتصاد

میلاد جانه

خبر مهم سازمان امور مالیاتی برای اصناف

میلاد جانه

به موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا نزدیک شدیم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید