سرآمد اخبار
لوازم خانگی
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیصنعت و معدن

قیمت گذاری دستوری لوازم خانگی تخلف است

رییس انجمن لوازم خانگی گفت: طبق قانون مصوب مجلس در تیر ماه امسال، قیمت گذاری فقط باید مشمول کالاهای اساسی شود. بنابراین قیمت گذاری لوازم خانگی که جزو کالاهای اساسی نیست، تخلف محسوب می شود.

عباس هاشمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد قیمت گذاری لوازم خانگی با بیان اینکه عدم دخالت دولت در بسیاری از حوزه‌ها می‌تواند آرامش را به آن حوزه برگرداند، اظهار کرد: در رابطه با قیمت گذاری لوازم خانگی جلساتی با وزارت صمت داشتیم و پیش از آن نیز نامه‌ای به سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار ارسال کردیم. در این نامه تمام مستندات اعم از قیمت مواد اولیه، تورم، هزینه حمل و نقل، هزینه‌های مترتب بر تولید و اثرگذاری بر کالا و… را شرح داده بودیم. در این نامه درخواستی هم برای تعدیل قیمت‌ها داشتیم.

رئیس انجمن ملی لوازم خانگی ایران افزود: طبق قانون مصوب مجلس در تیر ماه امسال، قیمت گذاری فقط باید مشمول کالاهای اساسی شود. بنابراین با توجه به اینکه لوازم خانگی جزو کالاهای اساسی محسوب نمی‌شود قیمت گذاری این کالا تخلف است.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت گذاری لوازم خانگی از مسیر ستاد تنظیم بازار صورت می‌گیرد اما این موضوع خلاف قانون است. بنابراین به نظر می‌رسد قیمت گذاری لوازم خانگی به روال قانونی برگردد.

هاشمی در خصوص اینکه چند قلم لوازم خانگی مشمول قیمت گذاری دستوری است، گفت: در حال حاضر ۴ قلم شامل یخچال، فریزر، لباسشویی و تلویزیون مشمول نظارت پیشینی است. باید به تدریج این نظارت پیشینی به پسینی تبدیل شود؛ به این شکل که تولیدکننده اطلاعات و قیمت محصولات خود را در سامانه سازمان حمایت بارگذاری می‌کند و اگر تخلفی صورت گیرد یا مصرف کننده شکایتی داشته باشد به آن رسیدگی می‌شود.

وی تاکید کرد: در واقع بر اساس مستندات، قیمت کالا بارگذاری می‌شود و نیازی به اخذ مجوز از قبل نیست.

اخبار مرتبط

رییس اتاق بازرگانی ایران: مردم سرمایه‌های خود را منجمد کرده‌اند

میلاد جانه

تصویب قطعنامه آمریکا برای آتش بس غزه در شورای امنیت

میلاد جانه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

یک پیش‌بینی عجیب از قیمت مسکن از آبان امسال/ منتظر افزایش قیمت مسکن باشیم؟

میلاد جانه

بورس منفی ماند | کاهش ۱۴هزار و ۶۷۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

افزایش تولید لوازم‌ خانگی داخلی در کشور از سال آینده

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید