سرآمد اخبار
ظریف
اخبار داغسیاست

توضیحات ظریف در مورد پیام استعفایش از دولت

ظریف در پیام دیگری در خصوص پیام خداحافظی شب قبلش از دولت چهاردهم، توضیحاتی را ارایه کرد.

به گزارش بازار، محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور در دولت چهاردهم در شبکه اجتماعی ایکس در توضیح پیام شب گذشته خود پیرامون استعفا از سمت خود در دولت چهاردهم نوشت: «سلام بر مردم بزرگوار ایران. پیام دیشب بنده به‌معنای پشیمانی و یا ناامیدی از دکتر پزشکیان عزیز و یا مخالفت با واقع‌گرایی نیست؛ بلکه به معنای تردید در مفید بودن خودم در معاونت راهبردی است.

البته برخی مردودین از جانب مردم، با تفسیر عجیبی از قانون مصوب ۱۴۰۱، اشتغال بنده در مشاغل حساس را به بهانه‌ای برای فشار بر دولت چهاردهم تبدیل کرده‌بودند. بنده نیز برای جلوگیری از هرگونه شائبه یا بهانه برای کارشکنی در کار دولت دکتر پزشکیان عزیز، هفته گذشته طی نامه‌ای از معاونت راهبردی رئیس جمهور انصراف داده بودم.

با توجه به برخی فضاسازی‌ها لازم است یادآوری کنم که:

۱) برغم تولد فرزندانم حدود ۴۰ سال قبل و در دوران تحصیل (و نه مأموریت) در آمریکا و قوانین خاک محور آمریکا برای تابعیت قهری، به لطف خدا بنده، همسر و فرزندانم ساکن ایران عزیز هستیم و یک متر مسکن در خارج از ایران در تملک و یا حتی اجاره خود نداریم. خودم هم تحت دو تحریم آمریکا (ذیل تحریم رهبری) و یک تحریم کانادا قرار دارم و خود و همسرم حتی امکان سفر توریستی به ایالات متحده، کانادا و برخی کشورهای دیگر را نداریم.

۲) هیچ نهاد نظارتی مخالفتی با معاونت بنده اعلام نکرده است؛ ۳) دکتر پزشکیان بزرگوار با شجاعت و صراحت اصرار بر ادامه کار بنده داشته‌اند؛ و

۴) این بهانه برای دیگران که فرزندانشان تابعیت مضاعف اکتسابی (ونه قهری) همراه با اقامت در خارج از کشور دارند، بیش از بنده قابل بهره‌برداری است.

آنچه باعث گزارش دیشب شد، تردید در مفید بودنم در معاونت راهبردی بود و آن بهانه سیاسی، دلیل بازگشت به دانشگاه نبود و تنها مزید بر علت بود.

هنوز به تمام آنچه در مورد ایشان در دوران انتخابات گفتم باور دارم. با تمام توان از دانشگاه ‎برای ایران در خدمت شما و ایشان خواهم بود و از همه ایرانیان میهن پرست و توسعه‌خواه تقاضا دارم که بر پشتیبانی خود از ایشان بیفزایند و ایشان و دولتشان را تنها نگذارند.

شرمنده بزرگواری همه شما هستم. شاد و سربلند باشید.»

اخبار مرتبط

واکنش تند ایران به بیانیه مشترک نخست‌وزیران استرالیا، نیوزیلند و کانادا

میلاد جانه

این کالاها از مالیات بر ارزش افزوده معاف‌اند

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه ۷ فروردین ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

سبک عجیب برای قاچاق پیاز!

میلاد جانه

۳ محصول سایپا در کنیا عرضه می‌شود

میلاد جانه

ثبات اقتصادی حکایت از روند کاهنده نرخ تورم در دولت سیزدهم دارد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید