سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

۵۰۰ سهم در صف فروش/ بورس قله ۲ میلیون واحدی را از دست داد

در شرایطی شاخص کل قله ۲ میلیون واحدی را از دست داد که در اتفاقی کم سابقه بیش از ۵۰۰ نماد بازار در صف فروش قرار داشتند.

به گزارش تسنیم، بازار سهام سومین روز کاری همانند روزهای گذشته کم جان و کم رمق آغاز کرد و هرچه به ساعات پایانی بازار نزدیک تر شد، بر میزان عرضه ها افزوده شد.

نکته قابل توجه بازار امروز، تعداد بالای سهام قفل شده در صف فروش بود که در اتفاقی تاریخی و کم سابقه؛ بیش از 500 شرکت بورسی در صف فروش قفل شدند.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار و 700 واحدی به 1 میلیون و 998 هزار واحد رسید و به این ترتیب حمایت 2 میلیون واحدی را از دست داد. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن با ریزشی 850 واحدی به ارتفاع 633 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «شاوان»، «فصبا» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «فولاد»، «وبملت» و «ذوب» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «ختور»، «فصبا» و «وسپهر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 22 مرداد ماه 1403، مبلغ 2 هزار میلیارد و 100 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 455 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز 85 نماد در محدوده مثبت و 363 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 118 نماد در محدوده مثبت و 267 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

اخبار مرتبط

وصول هزار و ۸۸ همت مالیات با رشد ۵۶ درصدی

میلاد جانه

اتحادیه سوپرمارکت: افزایش قیمتی نداریم

میلاد جانه

رییس کل بانک مرکزی: فعلا امکان تک نرخی کردن نرخ ارز را نداریم

میلاد جانه

۹۵ درصد میگوی تولیدی صادر می‌شود

میلاد جانه

فرشاد مومنی: بدون انجام اصلاحات بنیادی، با عضویت در FATA هم آبی برایمان گرم نمی شود / تولید صنعتی در ایران، یکی از غم انگیزترین ایام تاریخی خود را می گذراند

میلاد جانه

2 پیش بینی از قیمت طلا و سکه/تلاش بازارساز برای کنترل بازارها نتیجه می‌دهد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید