سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

۵۰۰ سهم در صف فروش/ بورس قله ۲ میلیون واحدی را از دست داد

در شرایطی شاخص کل قله ۲ میلیون واحدی را از دست داد که در اتفاقی کم سابقه بیش از ۵۰۰ نماد بازار در صف فروش قرار داشتند.

به گزارش تسنیم، بازار سهام سومین روز کاری همانند روزهای گذشته کم جان و کم رمق آغاز کرد و هرچه به ساعات پایانی بازار نزدیک تر شد، بر میزان عرضه ها افزوده شد.

نکته قابل توجه بازار امروز، تعداد بالای سهام قفل شده در صف فروش بود که در اتفاقی تاریخی و کم سابقه؛ بیش از 500 شرکت بورسی در صف فروش قفل شدند.

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار و 700 واحدی به 1 میلیون و 998 هزار واحد رسید و به این ترتیب حمایت 2 میلیون واحدی را از دست داد. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن با ریزشی 850 واحدی به ارتفاع 633 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «شاوان»، «فصبا» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «فولاد»، «وبملت» و «ذوب» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «ختور»، «فصبا» و «وسپهر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 22 مرداد ماه 1403، مبلغ 2 هزار میلیارد و 100 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 455 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز 85 نماد در محدوده مثبت و 363 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 118 نماد در محدوده مثبت و 267 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

اخبار مرتبط

طرح زوج و فرد در تهران حذف خواهد شد

میلاد جانه

ضرورت خرید و ذخیره سازی ۳۰۰ تن خرما برای تنظیم بازار

میلاد جانه

مهاجرانی: بین دو کاندیدا در آمریکا تفاوتی نمی‌دانیم

میلاد جانه

یارانه واریز شد

میلاد جانه

سه کارکرد اصلی مرکز مبادله ارز و طلا/ بازار ارز شفاف شد

میلاد جانه

داوود منظور خبر داد: افزایش ۱۵میلیارد دلاری درآمد نفت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید