سرآمد اخبار
رئیس کل بانک مرکزی
اخبار داغاقتصادبازاربانک و بیمه

تصمیم جدید بانک مرکزی برای حمایت از بورس و سهامداران

فرزین، ­رئیس‌کل بانک مرکزی در تشریح تصمیم جدید این بانک، امکان واردات در ازای صادرات صنایع فلزی، فلزات رنگی و سایر شرکت‌های هم گروه را با نرخ توافقی مجاز اعلام کرد.

به گزارش بازار، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: کمیته بازگشت ارز حاصل از صادرات با بهره‌گیری از ظرفیت تبصره بند ۱ ماده ۸ آئین نامه فوق برای توسعه صادرات صنایع فلزی و تأمین مصارف ارزی زنجیره مذکور از قبیل تأمین مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات و همچنین تأمین انرژی‌های مورد نیاز این صنعت، امکان واردات در ازای صادرات ایشان و سایر شرکت‌های هم گروه را با نرخ توافقی مجاز دانست.

محمدرضا فرزین افزود: منابع حاصل از صادرات همه اقلام تولیدی و زنجیره صدرالاشاره می‌تواند به مصارف ارزی مربوط به این زنجیره حسب تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت تخصیص داده شود.

وی تاکید کرد: این تصمیم مهم، موجب افزایش صادرات صنعت فولاد و فلزات رنگین اساسی به علت جذابیت ایجاد شده در صادرات و به تبع آن، تأمین ارز پروژه‌های توسعه زنجیره‌ی فولاد و فلزات رنگین اساسی، تسهیل و تسریع می‌شود.

محمدرضا فرزین افزود: این موضوع البته بر درآمدهای آتی و افزایش تولیدات محصولات شرکت‌های فولادی و فلزی حاضر در بورس کشور نیز مؤثر خواهد بود.

اخبار مرتبط

شاخص بورس تهران 3519 واحد کاهش یافت

میلاد جانه

بورس منفی ماند | کاهش ۱۲ هزار واحدی شاخص کل

میلاد جانه

۳۶۰ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: پیگیر اجرای FATF از مراجع قانونی هستیم

میلاد جانه

بیش از ۶۰۰ هزار اظهارنامه برای فراریان مالیاتی صادر می‌شود

میلاد جانه

واکنش یک کارشناس به تصمیم بنزینی کاندیداها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید