سرآمد اخبار
سازمان برنامه و بودجه
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

رییس سازمان برنامه و بودجه: عمده مطالبات پرستاران تا پایان هفته تسویه می‌شود

رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اولویت تخصیص بودجه به پر‌وژه‌های عمرانی گفت: پروژه‌ای که بتواند به اقتصاد کشور بیشترین خدمات را ارائه دهد، در اولویت قرار می‌گیرد و پروژه راه‌آهن چابهار فوق‌العاده مهم است.

به گزارش ایلنا، حمید پورمحمدی درباره اولویت‌بندی‌ پروژه‌های عمرانی برای تخصیص بودجه و اعتبارات اظهار داشت: آن پروژه‌هایی که می‌توانند سرویس و خدمت بیشتری به اقتصاد کشور بدهند، در اولویت اول قرار می‌گیرند، به عنوان مثال موضوع راه آهن چابهار در استان سیستان و بلوچستان از پروژه‌های فوق‌العاده مهم است.

وی ادامه داد: درباره اجرای پروژه چابهار با قرارگاه خاتم‌الانبیا مذاکراتی داشتیم و فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا اعلام کرد که اجرای این پروژه در یک سال به اتمام می‌رسد.

از دیگر پروژ‌ه‌های عمرانی راه آهن شلمچه_بصره است که اجرای آن حائز اهمیت است، همچنین اجرای راه آهن آستارا به رشت اهمیت بسیار زیادی برای اقتصاد کشور دارد.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: بحث دارویار را به صورت جدی مورد حمایت قرار دادیم و بخشی از پرداخت‌های کادر درمان و پرستاران در هفته قبل انجام شد و مابقی پرداخت‌ها هم همینطور ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط

داروخانه‌ها به زودی پولدار می شوند| واریز ۴۰۰۰ میلیارد از مطالبات

میلاد جانه

۲.۲ میلیون تن؛ تولید امسال برنج کشور | قیمت برنج تغییر می‌کند؟

میلاد جانه

متوسط قیمت هرکیلو چای ایرانی ۱۵۰ هزارتومان است

میلاد جانه

یک اقتصاددان: بازار ارز فعلا هیجانی است؛ احتیاط کنید

میلاد جانه

تصمیم جدید درباره نرخ کارمزد خدمات بانکی/ کارمزد کارت به کارت چقدر است؟

میلاد جانه

معاون زنان رییس جمهور تاکید کرد؛ باور دولت چهاردهم به پاسخ‌های دانشجویان برای حل مسائل کشور

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید