سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

بورس منفی ماند | ریزش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل

امروز شاخص کل بورس با کاهش ۱۳ هزار و ۶۱۲ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۸ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز یکشنبه ۱۸ شهریورماه شاخص کل بورس با کاهش ۱۳ هزار و ۶۱۲ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۸ هزار واحدی ایستاد شاخص کل هم وزن هم با کاهش ۲۷۱ واحدی در سطح ۶۶۱ هزار و ۴۲۴ واحدی قرار گرفت.

امروز سه نماد فولاد، فملی و شپنا بیشترین تاثیر را بر شاخص کل بورس داشتند و فولاد و پترول و خارزم پرتراکنش‌ترین نمادهای بورس بودند.

در جریان معاملات امروز شاخص کل فرابورس هم با کاهش ۴ واحدی در ارتفاع ۲۱ هزار و ۲۵۶ واحدی ایستاد سه نماد حسینا، زاگرس و خاور هم بیشترین تاثیر را بر این شاخص داشتند.

امروز گروه شیمیایی با ارزش معاملاتی ۳۰۱ هزار میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن فلزات اساسی و سرمایه گذاری‌ها در جایگاه بعدی ایستادند.

همچنین امروز سه نماد افران، سپر و ماهور برترین تقاضا و برترین عرضه هم برای سه نماد افران، فیروزا و سپر در بورس ثبت شد.

اخبار مرتبط

عرضه محدود کالاهای اساسی با نرخ ارز امروز، علیرغم تأمین با نرخ گذشته

میلاد جانه

افزایش قیمت نان به ۱۵ استان رسید

میلاد جانه

برآورد شدن رشد ۱۰ درصدی صادرات تخم مرغ تا پایان سال

میلاد جانه

قیمت مسکن سر به آسمان کشید | تهرانی ها بیچاره شدند

میلاد جانه

افزایش ۱۰ درصدی صادرات غیرنفتی در سال جاری

میلاد جانه

رشد ۱۰ درصدی تولید خودروهای سواری

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید