سرآمد اخبار
خودروی فرسوده
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

افزایش ۲۰۰ درصدی اسقاط خودروهای فرسوده

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده از افزایش ۲۰۰ درصدی اسقاط خودروهای فرسوده در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش ایلنا، مهران سالاریه، رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: از ۱۶۰ هزار خودروی فرسوده پذیرش‌شده، تعدادی اسقاط شده‌اند و بقیه نیز فرآیند اسقاط را طی می‌کنند البته آنچه که مسلم است این تعداد خودرو از چرخه خارج شده و صرفه جویی سوخت مورد نظر دولت محقق شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون اسقاط خودروهای فرسوده نسبت به شش ماهه سال قبل، بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته که اگر به همین روال پیش برویم تا پایان امسال، اسقاط خودروهای فرسوده در مقایسه با سال گذشته، ۵۰۰ درصد رشد خواهد داشت.

سالاریه اظهار کرد: در چهار سال گذشته، یعنی از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ در مجموع ۵۷ هزار خودرو اسقاط شده در حالی که فقط سال گذشته ۷۲ هزار دستگاه خودرو اسقاط شده بود.

اخبار مرتبط

وضعیت بازار خودرو دوشنبه ۱۶ مردادماه /ریزش قیمت پژو ۲۰۷، کوییک و شاهین

میلاد جانه

افزایش اجاره‌بها تا ۵۰ درصد/ موجران حاضر به ضرر در بازار اجاره نیستند

میلاد جانه

کاهش یک تا ۵ میلیون تومانی ۲ خودرو پرطرفدار؛ کدام خودرو ۸۰ میلیون گران شد؟

میلاد جانه

جزییات مهم درباره واریز یارانه / حساب سرپرستان در این تاریخ چک شود

میلاد جانه

فرشاد مومنی: قدرتهای بین المللی در ضعیف تر کردن ایران، با یکدیگر توافق دارند / انقلاب به دنبال انزواجویی و سیاست های خصمانه با دنیا نبود / مناسبات تنش آمیز زمینه ای برای وابستگی ایران است

میلاد جانه

راز کاهش اقبال ایرانی‌ ها به خرید ملک در ترکیه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید