سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصادبانک و بیمه

رشد 2.5 برابری پرداخت وام ازدواج و فرزند‌آوری در بانک‌ آینده

بانک‌آینده دردو ماهه مرداد و شهریورماه1403 نسبت به چهار ماهه ابتدای سال جاری با پرداخت مبلغی معادل مبلغ چهار ماهه ابتدای سال در بخش ازدواج و حدود 2.5 برابر بیشتر نسبت به 4 ماهه ابتدای سال در بخش فرزندآوری جمعاً موفق به پرداخت حدود 6 هزار فقره وام ازدواج و فرزند‌‌آوری به مبلغی بالغ بر 10000میلیارد ریال شده است.

به گزارش روابط عمومی؛ با عنایت به تأکید بانک‌ مرکزی ج.ا.ایران مبنی بر تسریع و تسهیل پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به متقاضیان توسط شبکه بانکی طبق اعتبار تخصیص یافته در ابتدای سال جاری به هر یک از بانک‌های عامل، بانک‌ آینده در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و هم‌سو با سیاست‌های کلان کشور مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در عمل به تعهدات تکلیفی ابلاغی در قبال پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج موفق گردید، با مساعدت و همراهی شعب سراسر کشور و با اختصاص بودجه دو برابری در شهریورماه سال جاری، بالغ بر 8 هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج در نیمه نخست سال به زوج‌های جوان پرداخت نماید که این موضوع نشان‌گر ایفای 50 درصدی کل تعهدات سال این بانک می‌باشد.

شایان ذکر است، پرداخت تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در نیمه دوم سال نیز بی‌وقفه تداوم خواهد یافت و بانک‌آینده همواره درصدد خواهد بود از تعداد متقاضیان در نوبت دریافت این تسهیلات کاسته شده و تسهیلات متقاضیانی که مدارک خود را نزد بانک تکمیل نموده‌اند هرچه سریعتر پرداخت گردد.

اخبار مرتبط

تحقق 106 درصدی وام قرض‌ الحسنه ازدواج در بانک‌ آینده

میلاد جانه

دبیر علمی چهل و سومین گردهمایی علوم زمین: ایران پنجمین قدرت اقتصاد معدنی دنیا است

میلاد جانه

آغاز به کار رسمی کارگروه ملی ژئوپارک‌های کشور/ شناسایی ژئوپارک‌ها در کشور ضابطه‌مند می‌شود

میلاد جانه

تقویت هوشمندسازی در فرآیندهای بانکی بانک آینده

میلاد جانه

گذاری تدریجی بر تاریخ سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور “به مناسبت شصت و پنجمین سالگرد تاسیس”

میلاد جانه

از 25 اردیبهشت‌ماه 1404 اعلام شد: ساعت کاری سامانه چکاوک بانک آینده در روزهای پنج‌شنبه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید