سرآمد اخبار
فرزانه صادق
اقتصادسیاست

خانواده جانباختگان معدن طبس تا سه روز دیگر خانه‌دار می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی از تحویل واحد‌های مسکونی به خانواده جانباختگان حادثه طبس تا سه روز آینده خبر داد.

فرزانه صادق در حاشیه شانزدهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین آلات که در مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی در جمع خبرنگاران در خصوص تحویل واحد‌های مسکونی خانواده حادثه دیدگان معدن طبس گفت: بلافاصله بعد از حادثه معدن طبس ضمن اعلام همدردی که از طرف دولت انجام شد طبق دستور رئیس جمهور و تصویبی که در دولت انجام گرفت مقرر شد با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود تامین مسکن خانواده‌های جانباختگان در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه در وزارتخانه سعی کردیم در کوتاهترین زمان نسبت به بررسی وضعیت مسکن خانواده‌های حادثه دیده معدن در استان‌های مختلف اقدام کنیم گفت: بررسی‌ها نشان داد که ۳۲خانواده در استان خراسان رضوی،۱۶خانواده در استان خراسان جنوبی، ۴خانواده در استان گلستان و یک خانواده در استان سیستان و بلوچستان یا فاقد مسکن بودند یا مسکن در شان نداشتند.

صادق اظهار کرد: درهمین مدت تلاش وزارت راه وشهرسازی آن بود که بتوانیم تامین مسکن را با پیگیری‌ها و حمایت‌های دولت به ثمر برسانیم و طی دو سه روز آینده این مساکن تحویل خانواده‌ها خواهد شد.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده برای این واحد‌های مسکونی نیز قسط بندی می‌شود گفت: بخشی از آن را دولت حمایت می‌کند و بازپرداخت بخش دیگر نیز با تنفس دو ساله و از سال سوم انجام می‌شود. همه این اقدامات براساس ظرفیت‌های قانونی انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط

قیمت طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز ۲۶ آذر ۱۴۰۳

میلاد جانه

ایران رتبه ۱۵ صادرات فولاد در جهان را داراست

میلاد جانه

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور مطرح کرد؛ ۴۰ درصد افزایش سرمایه و چهار پیش نیاز برای افزایش تولید

میلاد جانه

۸۲ درصد تعهدات ارزی رفع شد

میلاد جانه

شاخص کل بورس در کانال دو میلیون و ۱۷۶ هزار واحدی/ بانک آینده به فرابورس بازگشت

میلاد جانه

شاخص کل 19 هزار واحد ریخت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید