سرآمد اخبار
دستگاه کارتخوان
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبانک و بیمه

الزام به اخذ شناسه صنفی برای دریافت دستگاه کارتخوان

سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به تبعات فعالیت واحد‌های صنفی بدون مجوز، از درخواست برای منوط شدن ارائه دستگاه کارتخوان به اخذ شناسه صنفی خبر داد.

مهدی امیدوار امروز ۲۰ آبان با اشاره به معضل فعالیت واحد‌های صنفی بدون جواز کسب، اظهار کرد: درحال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار واحد صنفی بدون داشتن هرگونه جواز و به صورت غیرقانونی درحال فعالیت هستند که پیامد چنین پدیده‌ای ارتکاب انواع تخلفات صنفی، تضییع حقوق شهروندان و هزینه‌های گزاف رسیدگی به تخلفات این واحد‌ها است.

وی درباره راهکار صحیح مقابله با این پدیده توضیح داد: اقداماتی، چون بازرسی و مراجعه به واحد‌های صنفی بدون مجوز، رسیدگی به شکایات شهروندان از واحد‌های مذکور و طی مراحل دادرسی، موجب هدر رفت منابع مالی و زمانی، بکارگیری نیروی انسانی فراوان و ایجاد دیوان سالاری بی‌انت‌ها می‌شود، بر این اساس اقتضای رعایت قانون این است که هر کسب و کار فاقد مجوز از خدمات دولتی و عمومی محروم شود چرا که در غیر این صورت انگیزه‌ای برای کسب و کار قانونمند وجود نخواهد داشت.

امیدوار با اشاره به تجربیات کارآمد قبلی مبنی بر الزام تشکیل پرونده مالیاتی برای دریافت دستگاه کارتخوان گفت: با توجه به اثرات مفید این اقدام در به حداقل رسیدن کتمان درآمد و مالیات ناشی از آن، طی مکاتبه با بانک مرکزی این پیشنهاد را ارائه کردیم که به منظور جلوگیری از فعالیت واحد‌های صنفی بدون مجوز، ارائه ابزار‌های پرداخت از جمله دستگاه کارتخوان، منوط به اخد شناسه یکتای صنفی شود.

سخنگو و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران تاکید کرد: ما با ارائه این درخواست آمادگی خود را در خصوص هرگونه همکاری و برگزاری جلسات مشترک جهت شناسایی ظرفیت‌ها و بررسی محدودیت‌های اتخاذ راهبرد مذکور، ملاحظات بانکی و صنفی مربوط به آن و شیوه انجام کار، به بانک مرکزی اعلام کردیم.

اخبار مرتبط

قیمت ارزها در مرکز مبادلات/ دلار ۴۰۲۰۰ تومان شد

میلاد جانه

ایجاد ۱۰ منطقه آزاد تجاری در کشور

میلاد جانه

ریزش، سناریوی قوی برای روند پیش روی اونس طلا

میلاد جانه

۲۰ قلم کالای اساسی که امسال وارد کشور شد ‌چه بود

میلاد جانه

تجارت بیش از ۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه از ابتدای ۲۰۲۳

میلاد جانه

افزایش ۲۷ درصدی صادرات ایران به قزاقستان/ تبادل هیات‌های تجاری به‌منظور توسعه تجارت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید