سرآمد اخبار
بورس تهران
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

محدودیت دامنه نوسان ۱۵ هفته‌ای شد/ زمان تغییر فرا نرسیده؟

محدودیت دامنه نوسان سهام شرکتها در بورس و فرابورس، برای پانزدهمین هفته پیاپی ادامه دارد.

به گزارش تسنیم، سازمان بورس از روز یکشنبه 14 مرداد در پی بروز هیجانات ناشی از برخی تحولات سیاسی و منطقه‌ای، برای کنترل این هیجانات و حفظ منافع سهامداران، دامنه نوسان قیمت سهام را به مثبت و منفی یک درصد کاهش داد.

این در حالی است که با فروکش کردن این هیجانات، از روز 27 مرداد، دامنه نوسان نمادهای بورسی و فرابورسی به 2 درصد و از روز 17 شهریور به مثبت و منفی 3درصد تغییر کرده است.

با توجه به از میان رفتن ریسک‌های بازار سرمایه از جمله انتخابات آمریکا و فروکش کردن مناقشات سیاسی و نظامی منطقه و از همه مهمتر با وجود متعادل شدن شرایط بازار سرمایه، در حالی برای پانزدهمین هفته پیامی این دامنه کماکان محدود است که بنظر می‌رسد وقت بازگشت به دامنه عادی فرارسیده است.

به باور کارشناسان بازار سرمایه حالا که وضعیت کلی بورس به تعادل بازگشته است، تداوم اعمال محدودیت دامنه نوسان سهام شرکتها در بورس و فرابورس نقدشوندگی این بازار را تحت تاثیر قرار داده و خود به عاملی منفی برای بازار سرمایه تبدیل شده است.

این در حالی است که حجت‌اله صیدی رئیس جدید سازمان بورس در روز 27 شهریور در حاشیه مراسم معارفه خود اظهار کرد: تغییر دامنه نوسان کاری نیست که به سرعت و با عجله انجام شود و باید بررسی بیشتری صورت بگیرد. تغییر در بورس را نباید شتابزده انجام داد و دامنه نوسان فعلا به همین شکل باقی می ماند.

اخبار مرتبط

آمریکا شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران را تسلیت گفت

میلاد جانه

نایب رئیس اتحادیه باغداران: صادرات ۵۰ درصد تولید سیب و مرکبات در راستای تنظیم بازار ضرورت دارد

میلاد جانه

نرخ تسعیر ارز برای سرمایه گذاران خارجی بر مبنای نرخ توافقی شد

میلاد جانه

آغاز مرحله آخر طرح کالا برگ / حساب یارانه بگیران فردا شارژ می شود

میلاد جانه

ارزش صادرات غیرنفتی کشور بیش از ۳۶ میلیارد است

میلاد جانه

قیمت انواع شیرینی در آستانه شب یلدا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید