سرآمد اخبار
وزیر اقتصاد
همه اخبار

وزیر اقتصاد: پیگیر اجرای FATF از مراجع قانونی هستیم

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: پیگیر اجرای «اف‌ای‌تی‌اف» از مراجع قانونی هستیم که به زودی اقداماتی در این حوزه انجام می‌شود.

عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه جلسه هئیت دولت با بیان اینکه بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارزی و سکه تاکنون خوب عمل کرده است گفت: در حوزه سکه با توجه به آنکه قیمت اونس ۲۰۰ دلار کاهش پیدا کرده است قیمت سکه هم روند نزولی داشته است.

وی در خصوص FATF هم گفت: در حال پیگیری آن هستیم از طریق مراجع قضایی به زودی آن را پیگیری خواهیم کرد برای ارسال نامه هم خوب عمل کرده و قیمت ارز از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری آن هستیم وبرای ارسال نامه هم از مسیرهای دیگر اقدام می کنیم.

او گفت : به طور قطع اقداماتی که در این خصوص انجام می شود به نفع کشور خواهد بود.

همتی در خصوص قیمت آرد و نان گفت: این طرح در حوزه توزیع و مصرف آرد و نان موفق بوده به طوری که از سال ۹۸ تا کنون با وجود افزایش تعداد اتباع میزان مصرف کنترل کننده بوده اما قیمت ها کنترل نشده است .

وی ادامه داد: مشکل اساسی آن است که هر زمان یارانه را در ابتدا پرداخت کرده ایم با مشکل مواجه شده ایم به طوری که ما امسال ۲۲۰ همت بابت پول خرید گندم پرداخت کرده ایم بنابراین باید سازگار بهتری را داشته باشیم و در انتهای این خط یارانه‌ را پرداخت کنیم.

او گفت: این طرح در کنترل مصرف آرد خوب عمل کرده اما در حوزه قیمت و اثر گذاری آن باید در حوزه قیمت بازنگری شود.

اخبار مرتبط

شکاف عمیق بین آرد دولتی و آزاد | نرخ گذاری دولت فسادزا شده است

میلاد جانه

رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

کاهش ۴ هزار و ۶۹۵ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه، امروز 9 شهریور 1402 /راه طلا و سکه جدا شد

میلاد جانه

پسته های خندان اشک کشاورزان را درآورد| کمبود آب و مشکلات ارزی آفت باغات پسته

میلاد جانه

حذف ارز ترجیحی فعلا امکانپذیر نیست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید