سرآمد اخبار
وزیر اقتصاد
آسیب اجتماعیآموزشاخبار داغاخبار شرکت هاادب و هنراقتصاداقتصاد کلانانرژیبازاربازارها و خدمات مالیبازرگانیبورستوسعه و اقتصاد ملیتولید و بازرگانیجامعه و فرهنگچند رسانه هاچهره هاحقوقی و قضاییخدمات و توزیعراه و مسکنسلامت و رفاهشبکه های اجتماعیشرکت هاصفحه یکعدالت و رفاه اجتماعیفناوری اطلاعات و ارتباطاتکشاورزیگزارش و گفتگومدیریت و اقتصاد محلیورزش

وزیر اقتصاد: دولت مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است

وزیر اقتصاد گفت: دولت چهاردهم مصمم است که همراه با راهبرد کاهش تنش‌های سیاسی و خارجی، با پشتوانه اعتماد مردم و به تدریج با انجام اصلاحات اساسی، ناترازی ها را کاهش دهد.

به گزارش ایلنا، عبدالناصر همتی در فضای مجازی نوشت: گزارش اخیر دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که ⁧ کسری بودجه ⁩ در آن سال‌ها به ترتیب ۵۹۷ و ۴۳۷ هزار میلیارد تومان و در مجموع دو سال، جمعاً ۱,۰۳۴ هزار میلیارد تومان بوده است.

‌وی افزود، اگر کسری سنگین بجا مانده در بودجه سال جاری را هم به آن اضافه کنیم، دلیل اصلی چرایی تداوم ⁧ تورم ⁩ که در کنار تنش‌های منطقه از دلایل اصلی افزایش‬ نرخ ارز هستند، روشن می‌شود.

به گفته وزیر اقتصاد، دولت چهاردهم مصمم است که همراه با راهبرد کاهش تنش‌های سیاسی و خارجی، با پشتوانه اعتماد مردم و به تدریج با انجام اصلاحات اساسی، ناترازی‌ها در بخش‌های مختلف را علاج، رانت‌ها را حذف و کسری بودجه را کاهش دهد.

اخبار مرتبط

عرضه محدود کالاهای اساسی با نرخ ارز امروز، علیرغم تأمین با نرخ گذشته

میلاد جانه

قیمت جهانی طلا افزایش یافت| اونس طلا ۳۳۰۹ دلار و ۸۹ سنت

میلاد جانه

سهم ایران در بازار کویت ۲۰۰ میلیون دلار است

میلاد جانه

امروز چهاردهمین حراج سکه طلا مرکز مبادله برگزار می‌شود

میلاد جانه

فقرا در ایران صدایی ندارند / آزادی، فساد را کاهش می دهد

میلاد جانه

همه نکاتی که باید هنگام خرید قسطی و لیزینگی خودرو به آنها توجه کنید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید