سرآمد اخبار
وزیر نیرو
اخبار داغانرژی

آبگیری مخازن سدهای کشور آغاز شد/ بارش‌ها کاهشی است

وزیر نیرو با بیان اینکه میانگین بارش‌های کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است گفت: در چنین شرایطی نقشه و برنامه‌ای را برای مقابله با کم‌بارشی‌ها در دستور کار قرار داده‌ایم.

به گزارش تسنیم، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو درباره آخرین وضعیت منابع آبی کشور در سال آبی جدید، گفت: کشور مدتی است در محدوده سال‌های کم‌باران قرار دارد به طوری‌که در حال حاضر میانگین بارش‌های کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

وزیر نیرو در ادامه تصریح کرد: بر این اساس و در چنین شرایطی نقشه و برنامه‌ای را برای مقابله با کم‌بارشی‌ها در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی یادآور شد: هم‌اکنون آبگیری مخازن سدهای کشور به منظور مدیریت منابع آبی آغاز شده است تا کسری موجود در ابتدای دوره سال‌آبی برطرف شود.

وی با قدردانی از همکاری همیشگی مردم در مدیریت مصرف آب، اظهار کرد: خوشبختانه همواره شاهد همکاری خوب هموطنان در مدیریت مصرف آب هستیم در چنین شرایطی علاوه بر تداوم مدیریت بهینه مصرف آب، تلاش می‌شود با مدیریت مطلوب منابع آبی مساله‌ای را شاهد نباشیم.

علی‌آبادی در این زمینه ضمن اشاره به اهمیت حوضه آبریز کارون به دلیل استقرار نیروگاه‌های برق‌آبی خاطرنشان کرد: به دنبال اقدامات و مدیریت صورت گرفته ذخایر آبی این حوضه نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است، این در حالی است که میزان بارش‌های این حوضه آبریز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

قیمت این خودروی ایرانی ۱۸۵ میلیون تومان ریخت | جدول جدیدترین قیمت‌ها

میلاد جانه

چرا عمان؟ توضیح انتخاب محل مذاکرات ایران و آمریکا

میلاد جانه

حراج شمش طلا این هفته برگزار نمی‌شود

میلاد جانه

بلیت پروازهای داخلی دوباره کمیاب شد/ ایرلاین‌ها بر مدار نافرمانی

میلاد جانه

بدون حل مشکل FATF تحقق رشد ۱۳ درصدی معدن ممکن نخواهد بود

میلاد جانه

عراقچی: بعضی از تخاصمات ما با آمریکا حل‌شدنی نیست/‌ اولویت ما خنثی‌سازی تحریم‌هاست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید