سرآمد اخبار
دلار نیما
اخبار داغارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

رکوردزنی ارز رسمی ادامه دارد| عبور دلار نیما از ۵۲ هزار تومان

قیمت دلار نیما که در ابتدای تشکیل دولت چهاردهم در کانال ۴۵ هزار تومان بود، امروز از ۵۲ هزار تومان هم عبور کرد و ۵۲هزار و ۳۰ تومان قیمت خورد.

به گزارش بازار، قیمت دلار نیما که از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم با سرعت زیادی درحال رکوردزنی است از ۱۱ آذر یک رکورد جدید ثبت کرد و وارد کانال ۵۲ هزار تومان شد.

امروز (یک‌شنبه ۱۱آذر ۱۴۰۳) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش نسبت به روز کاری قبل، به‌نرخ ۵۳هزار و ۴۸۶ تومان و حواله دلار نیز به‌نرخ ۵۲ هزار و ۳۰ تومان معامله می‌شود.

گفتنی است؛ قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۵۶ هزار و ۵۸۰ تومان و نرخ حواله یورو نیز با افزایش نسبت به دیروز به ۵۵ هزار و ۳۹ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۴ هزار و ۵۶۴ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز با بدون تغییر نسبت به روز قبل ۱۴ هزار و ۱۶۷ تومان است. قیمت یکصد دینار عراق هم امروز در مرکز مبادله با افزایش نسبت به روز قبل ۴۰۸۲۰ ریال اعلام شده است.

اخبار مرتبط

قیمت شکر به نرخ مصوب باز می‌گردد

میلاد جانه

قیمت خودروهای صفر کیلومتر در بازار آزاد /شاهین از سمند و ۲۰۶ گران‌تر شد +جدول

میلاد جانه

دلیل آرامش بازار ارز چیست؟/ ۲ گام متضاد دلار و سکه

میلاد جانه

خبر خوش برای تهرانی‌ها

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت امروز کاهش یافت/ نفت برنت ۷۷ دلار و ۲۴ سنت شد

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 20 تیر 1402/ تداوم روند کاهشی قیمت ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید