سرآمد اخبار
عراقچی
سیاست

عراقچی: دیپلماسی بدون میدان ناتوان است

وزیر امور خارجه گفت: دیپلماسی راه کم هزینه‌تر و کم‌خطرتری برای رسیدن به اهداف است اما واقعیت این است که دیپلماسی بدون مؤلفه‌های قدرت و بدون میدان ناتوان است.

به گزارش مهر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در آئین بزرگداشت روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی خلیج فارس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در هفتم آذر طی سخنانی اظهار داشت: حضور در این جمع در شرایط ملتهب منطقه‌ای و جهانی و مشاهده اقتدار و شادابی و قدرت نیروهای مسلح که با ساخت ناوهای پیشرفته امنیت را برای ما به ارمغان آورده آرامش بخش است.

وی افزود: دیپلماسی راه کم هزینه‌تر و کم‌خطرتری برای رسیدن به اهداف است اما واقعیت این است که دیپلماسی بدون مؤلفه‌های قدرت نا توان است و دیپلماسی بدون میدان ناتوان است و این دو با همراهی هم است که اهداف را محقق می‌کنند. من همواره به عنوان یک دیپلمات تاکید کرده‌ام که مفتخر به اقتدار در میدان و نیروهای مسلح هستم.

وزیر امور خارجه گفت: در این روزها که تهدیدات به اوج خود بود همه مشاهده کردند که چگونه نیروهای مسلح در کنار دیپلماسی از کشور دفاع کردند و نیروهای مسلح ما با آمادگی خود هرگونه توطئه علیه کشور را نا اٌمید کردند.

عراقچی با اشاره به اقدامات تروریستی تکفیری در منطقه گفت: امروز بر همگان ثابت شد که تکفیری‌ها در کنار حامیان خود مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال نا امن کردن منطقه هستند و چگونه آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک خط حرکت می‌کنند.

اما قاطعانه اعلام می‌کنیم که گروه‌های تروریستی و حامیان آنها راه به جایی نخواهند برد و شاهد شکست آنها خواهیم بود.

اخبار مرتبط

راه اندازی سامانه جدید هوشمند گمرک| بررسی ساز و کار فرایند احراز هویت صاحبان کالا

میلاد جانه

تصمیم جدید مجلس برای مالیات دستگاه‌های کارتخوان

میلاد جانه

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره تعلیق پروازهای حج عمره | ماجرا چه بود؟

میلاد جانه

نیازمند سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری در حوزه معادن کشور هستیم

میلاد جانه

رشد ۲۷ درصدی تسهیلات بانکی تا پایان دی| سهم خانوار به ۲۰.۱ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

شمارش معکوس برای کارگران / افزایش حقوق ها به سرانجام می رسد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید