سرآمد اخبار
بهروز آذر
اجتماعیاخبار داغ

معاون زنان رییس جمهور تاکید کرد؛ باور دولت چهاردهم به پاسخ‌های دانشجویان برای حل مسائل کشور

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از باور دولت چهاردهم به پاسخ‌های دانشجویان برای حل مسائل کشور گفت.

به گزارش ایسنا، زهرا بهروز آذر معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست روز دانشجو که به مناسبت گرامیداشت این روز و با شعار «معنویت، عقلانیت، خلاقیت» برگزار شد، حضور یافت و سخنرانی کرد.

این نشست با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حدود ۷۰۰ نفر از فعالان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

بهروز آذر در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، به اهمیت مهارت‌هایی مانند کار گروهی، مدیریت زمان و تفکر خلاق در دوران دانشجویی اشاره کرد و افزود: این مهارت‌ها در زندگی حرفه‌ای و اجتماعی شما و همچنین در آینده کشور اثرگذار خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: دانشجویان همیشه نیروی محرک تغییرات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بوده‌اند. شما به عنوان دانشجو، با اندیشه‌ها و انرژی خود، جامعه بهتری خواهید ساخت و مسائل را با دیدگاه‌های موشکافانه‌تر بررسی خواهید کرد.

وی همچنین تأکید کرد: دولت چهاردهم باور دارد که پاسخ‌های شما بهترین راهکارهای حل مسائل امروز است و ما در اینجا هستیم تا این سوالات و پاسخ‌ها را بشنویم و تبدیل به روندهای اجرایی کنیم.

در پایان این نشست، از بانو دکتر پروین پاسالار به دلیل فعالیت‌های علمی و حمایت از تشکل‌های دانشجویی تجلیل به عمل آمد و اولین تندیس مهروخرد به ایشان اهدا شد.

اخبار مرتبط

افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار ثابت ماند

میلاد جانه

عرضه کالاهای غیراستاندارد در فروشگاه‌های اینترنتی ممنوع است

میلاد جانه

هشدار فرزین؛ بانک‌های ناتراز اصلاح نشوند، منحل می‌شوند

میلاد جانه

رشد دو برابری تعداد مجامع الکترونیک برگزار شده بازار سرمایه

میلاد جانه

مصرف آرد کشور چقدر کاهش پیدا کرد؟ | دستاوردهای هوشمندسازی یارانه آرد و نان

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید