سرآمد اخبار
غزال راهب
اجتماعیاخبار داغاقتصادسیاست

لزوم بازاندیشی در مسائل و مفاهیم برای حل مشکلات کشور

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در شرایط فعلی کشور و در مواجهه با مسائل مختلف، باید به بازاندیشی در مسائل و مفاهیم بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، غزال راهب رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: امروز علم فراتر از حیطه تجربی رفته است و باید در کنار رویکرد تجربی، نگاه تفضیلی و پژوهشی به آن داشته باشیم.

وی افزود: در این صورت، علم می‌تواند در جایگاه حل مساله قرار بگیرد و چه خوب است در شرایط فعلی کشور و مواجهه با مسائل مختلف، به بازاندیشی در مسائل و مفاهیم بپردازیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: در این راستا باید یک نگاه جامع و یکپارچه از نگاه راهبردی تا کاربردی، از رویکردهای کلان تا جز، مبتنی بر تحقیقات علمی با اعتماد به دانشمندان و عالمان شکل بگیرد که در این صورت می‌توانیم به حل مسائل دست یابیم.

اخبار مرتبط

جدیدترین قیمت انواع سکه و طلا در بازار | جدول قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

عملیات اجرایی ۲۰۰ هزار مسکن در ۲۴ نقطه تهران آغاز شد

میلاد جانه

اسلامی: تسلیم فشارها نمی‌شویم

میلاد جانه

سفر یک فرمانده ارشد ارتش عمان به ایران

میلاد جانه

قیمت خودرو پنجشنبه ۴ اسفند /۲۰۶ تیپ ۲ نیم میلیارد را رد کرد

میلاد جانه

کفش گران نیست، مردم توان خرید ندارند! / چرا قیمت مدل‌های طبی بالا است؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید