سرآمد اخبار
قاچاق سوخت
اخبار داغاقتصادانرژیبازارها و خدمات مالی

برنامه‌ریزی دولت و مجلس برای جلوگیری از قاچاق سوخت

وزیر نفت گفت: برای رفع مشکل قاچاق سوخت در کشور راهکارهای بسیار زیادی در دستور کار است و مقدمات آن را فراهم کرده‌ایم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محسن پاکنژاد افزود: راهکارهای جلوگیری از قاچاق سوخت تا دو ماه آینده ارائه می‌شود چراکه این امر یک مطالبه از سوی تمامی مسئولان کشور تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه قاچاق سوخت و حل آن در حال حاضر یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار خود قرار داده ایم بیان کرد: رفع مشکل قاچاق سوخت در حال حاضر یک مطالبه عمومی است که تمامی مسئولان از جمله شخص رئیس جمهور، رئیس مجلس و تمامی نمایندگان پیگیر رفع آن هستند.

وزیر نفت ادامه داد: به طور قطع برای رفع این مشکل راهکارهای بسیار زیادی در دستور کار است و مقدمات آن را فراهم کرده ایم.

پاک نژاد بیان کرد: هوشمندسازی و انتقال حوزه های مصرف و مدیریت آن را در دستور کار خود قرار داده ایم و کمتر از دو ماه راهکارهای که در این زمینه تاثیر گذار خواهد بود را ارائه خواهیم کرد.

وزیر نفت افزود: در حال حاضر بخشی از قاچاق سوخت به هوشمندسازی سامانه، فرآیند انتقال سوخت و حوزه مصرف بر می‌گردد.

اخبار مرتبط

سهمیه های بنزین شهریور بدون تغییر امشب شارژ می شود

میلاد جانه

به زودی سوخت‌گیری فقط از طریق کارت‌های سوخت شخصی انجام خواهد شد

میلاد جانه

وزیر نفت : قیمت نفت از ۶۰ دلار بالاتر نمی‌رود

زینب یزدانی

وزیر نفت: دولت بنای افزایش قیمت سوخت را ندارد

میلاد جانه

وزیر نفت: دانشگاه و صنعت نفت مکمل هم هستند

زینب یزدانی

وزیر نفت: در تامین بنزین مشکلی وجود ندارد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید