سرآمد اخبار
طرح دارویار
اقتصادبازارها و خدمات مالیسلامت و رفاه

۴۰۰ میلیارد تومان از مطالبات دارو و شیرخشک واریز شد

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه اعتبارات یارانه دارو و شیرخشک بابت طرح دارویار را طبق اعلام سازمان‌های بیمه گر واریز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در اجرای جز ۲ بند (الف) تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه اعتبارات یارانه دارو و شیرخشک بابت طرح دارویار را طبق اعلام سازمان‌های بیمه گر شامل بیمه سلامت، تأمین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال به حساب ذینفعان نهایی واریز کرد.

پرداخت اعتبارات طرح دارویار به سازمان بیمه سلامت توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در مجموع ۲۳ هزار و ۲۲۳ میلیارد ریال بالغ بر ۱۸ هزار و ۸۱۹ میلیارد ریال از این مبلغ، سهم پرداختی به مراکز بستری بوده که این مبالغ بر اساس اسناد وصولی تا پایان مهر ماه ۱۴۰۳ محاسبه و به حساب این مراکز واریز شده است.

همچنین مبلغ ۴۴ هزار و ۶۳۱ میلیارد ریال بابت مطالبات شیرخشک مربوط به مهرماه ۱۴۰۳ بر اساس اسناد رسیده محاسبه و پرداخت شده است.

لازم به ذکر است اعتبارات طرح دارویار پرداختی به سازمان تأمین‌اجتماعی توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در مجموع ۱۶ هزار و ۳۵۶ میلیارد ریال بوده که این پرداخت بر اساس اسناد رسیده به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها محاسبه و از سوی این سازمان به حساب مراکز بستری واریز شده است.

گفتنی است مبلغ یک هزار و ۱۴۹ میلیارد ریال بابت پرداخت اعتبارات طرح دارویار به مراکز تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح پرداخت شده است.

مابقی مطالبات بر اساس منابع محقق شده، ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه و اسناد ارسالی از طرف سازمان‌های بیمه گر پرداخت خواهد شد.

اخبار مرتبط

بورس دوباره افت کرد | کاهش ۱۶ هزار و ۴ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

قیمت گذاری دستوری لوازم خانگی تخلف است

میلاد جانه

سرمایه گذارن طلا بخوانند؛ گرانی در راه است؟

میلاد جانه

کشوری که سند استراتژی توسعه صنعتی ندارد، چطور سند آمایش تهیه کرده است؟

میلاد جانه

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

میلاد جانه

کوچ سرمایه‌های خُرد به سمت صندوق طلا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید