سرآمد اخبار
سیب زمینی
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالی

دلیل گران شدن سیب زمینی مشخص شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران درباره علت گرانی سیب زمینی در روزهای اخیر توضیح داد.

به گزارش تسنیم، جبرئیل برادری با بیان این که در حوزه تولید سیب زمینی کشور خودکفا است گفت: آنچه باعث افزایش قیمت این محصول شد، تغییر نرخ ارز و متوقف نشدن صادرات سبزی و صیفی طبق قانون خارج از فصل کاشت بود.

وی افزود: در حوزه تولید سیب زمینی کشور خودکفا است، تا جایی که همه ساله با مازاد تولید روبه‌رو هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار کرد: طبق آمارها در ۹ ماهه امسال بیش از ۳۷۰ هزار تن سیب زمینی به کشورهای هدف صادر شده است.

وی تصریح‌کرد: در انبارهای کشور بین یک میلیون و ۲۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب‌زمینی موجود است که به تدریج به بازار عرضه می شود.

برادری با بیان اینکه سیب زمینی در انبارهای استان های همدان، کردستان، زنجان، کرمانشاه و تهران موجود است، افزود: آنچه باعث نوسان در بازار سیب زمینی و افزایش قیمت آن شد، تغییر نرخ ارز و متوقف نشدن صادرات سبزی و صیفی طبق قانون خارج از فصل کاشت بود.

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: اقدامات اخیر از جمله ثبت سفارش ۵۰ هزارتن سیب زمینی، توزیع سیب زمینی های انباری و عرضه سیب زمینی کشت دوم جنوب کرمان از ابتدای اسفندماه منجر به روند نزولی قیمت این محصول خواهد شد.

اخبار مرتبط

عقب نشینی ۲ درصدی بیت کوین از رکورد دیروز

میلاد جانه

احتمال بازگشت طلای جهانی در مسیر صعودی

میلاد جانه

پایان بورس امروز 17 اردیبهشت 1404 / خساپا وارد جاده صعودی بورس شد

میلاد جانه

ابراهیم رییسی و همراهانش به شهادت رسیدند

میلاد جانه

تولید گوجه فرنگی به بیش از ۵ میلیون تن رسید

میلاد جانه

سرانه مصرف آبزیان در کشور ۶.۵ کیلوگرم است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید