سرآمد اخبار
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

حداقل و حداکثر قیمت زعفران اعلام شد/ یک کیلو زعفران صادراتی چند قیمت خورد؟

عضو شورای ملی زعفران می‌گوید: با توجه به رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی تولید باید ۳۰۰ تن زعفران تولیدی صادر شود.

به گزارش خبرآنلاین، علی حسینی عضو شورای ملی زعفران گفت: طی هفته های اخیر بازار زعفران با تب و تاب هایی روبرو بود که خوشبختانه در روزهای اخیر بازار به آرامش رسیده و از ثبات بیشتری برخوردار است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: به گفته او، در حال حاضر عرضه زعفران در بازارهای هدف به نسبت سال های قبل ارزانتر عرضه می شود که این معضل بزرگی است و به رغم زحمات فراوان، خریداران خارجی به نسبت ۲۰ سال پیش زعفران ارزانتر می خرند که این معضل باید حل کرد تا خریداران خارجی ارزس واقعی محصول را بپردازند.

حسینی حداقل قیمت زعفران را ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان و حداکثر ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: زعفران صادراتی در بازارهای هدف کمتر از ۲ هزار دلار نباید عرضه شود که متاسفانه اکنون یک دوم این قیمت عرضه می شود که بی عدالتی در بازارهای دنیا محسوب می شود. براین اساس خریداران‌خارجی با پول کمتر دسترنج ما را خریداری می کنند.

عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: با توجه به رشد ۴۰ تا ۵۰ درصدی تولید زعفران انتظار می رود که به همان نسبت رشد صادرات زعفران داشته باشیم که تاکنون محقق نشده است، درحالیکه امسال باید ۳۰۰ تن از زعفران تولیدی را صادر کنیم.

حال انتظار می رود شرایطی فراهم شود که این امر محقق شود و  ۳۰۰ تن زعفران با ارزش واقعی صادر شود که این میزان صادرات باید ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری داشته باشد.

او گفت: در حال حاضر با قاچاق زعفران ارزش واقعی صادرات نصیبمان نمی شود و تنها صادرات از طریق مراجع رسمی در راستای حفظ منافع ملی باید صادر شود که‌متاسفانه بخش عمده زعفران قاچاق می شود که این امر موجب شده تا به همان نسبت از صادرات رسمی کاسته شود.

اخبار مرتبط

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی: ماهانه ۴۰ هزارتن مرغ مازاد از سطح بازار در حال جمع آوری است

میلاد جانه

تیم اقتصادی دولت تمام مشکلات را فراموش کرده و فقط در امور اتاق بازرگانی دخالت می‌کند!

میلاد جانه

امکان ارزآوری صادرات خرما تا یک میلیارد دلار وجود دارد

میلاد جانه

صادرات کالاهای صنعتی به بازار ۳۸۰ میلیارد دلاری اوراسیا

میلاد جانه

افزایش ۲۵درصدی کشت فرا سرزمینی ایران/ واردات سالانه ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب مجازی به کشور

میلاد جانه

تولید پارچه جوابگوی کشور نیست | چاره ای جز واردات نداریم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید