سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

خروج ۱۶۹۶ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس در روز سرخ بازار

بنابر گفته کارشناس بازار سرمایه، امروز تنها 10 درصد بازار یعنی ۷۸ نماد مثبت و ۹۰ درصد بازار یعنی ۶۹۶ نماد کار خود را با منفی به پایان رساندند.

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه گفت: شاخص کل بورس امروز ۲۸ بهمن‌ماه با کاهش ۴۷۶۷۹ واحدی و ثبت ۱.۷۵ درصد کاهش به ۲.۶۷۸.۸۸۵ واحد رسید این در صورتی بود که شاخص کل هم‌وزن نیز با کاهش ۱۱۶۴۵ واحدی و ثبت ۱.۳۸ درصد منفی به ۸۳۴.۸۳۲ واحد رسید.

در رابطه با سهام و حق تقدم و صندوق سهامی مربوط به معاملات خرد امروز حجم معاملات ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون برگ سهم با ارزش معاملاتی ۶۴۷۴ میلیارد تومان بود.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: امروز سرانه خرید حقیقی‌ها ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۴۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود که شاهد خروج ۱۶۹۶ میلیارد تومان پول اشخاص حقیقی از سهام و حق تقدم و صندوق‌های سهامی بودیم.

او افزود:  ۱۰ درصد بازار یعنی ۷۸ نماد مثبت و ۹۰ درصد بازار یعنی ۶۹۶ نماد کار خود را با منفی به پایان رساندند. بیشترین ورود پول مربوط به صنعت خدمات فنی و مهندسی به میزان ۵ میلیارد تومان و بیشترین خروج پول مربوط به صنعت بانک‌ها با ۲۱۳ میلیارد تومان خروج پول بود.

در نهایت این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: منفی‌های این روز‌های بازار از جنس ابهام از برخی اتفاقات پیش رو همچون مجمع ایرانخودرو و خصوصی سازی خودرو سازها بود.

همچنین ثبات در نرخ نیمای توافقی علی‌رغم افزایش نرخ دلار آزاد و همچنین نرخ جدید خوراک پتروشیمی‌ها و سایر خبر‌های از این نوع که باعث ایجاد تردید در برگشت اعتماد بخشی از سرمایه گذاران شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

بورس سبز شد | رشد ۲ هزار و ۴۲۰ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

شاخص هم وزن از شاخص کل بورس پیشی گرفت

میلاد جانه

رهبر معظم انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند

میلاد جانه

حل بحران بودجه با رفع تحریم‌/ دولت توان حذف بودجه نهاد‌های خاص را ندارد

میلاد جانه

نرخ تورم، رشد اقتصادی و دلار در ۱۴۰۴ چقدر خواهد بود؟ / قنبری: با شرایطی، حفظ وضع موجود در ۴ سال آینده ممکن است

میلاد جانه

صنعت شکر ایران چند قدم تا خودکفایی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید