سرآمد اخبار
ترامپ
اخبار داغجهانسیاست

ترامپ: آماده مذاکره مستقیم با رئیس جمهور ایران هستم

ترامپ رئیس جمهور آمریکا رسما اعلام کرد که آماده مذاکره با مسعود پزشکیان است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که در دور نخست سکانداری کاخ سفید شاهد شکست مطلق سیاست فشار حداکثری علیه ایران بود، اکنون به دنبال یافتن راهکاری دیگر به منظور مجاب کردن تهران برای آمدن پشت میز مذاکره است.

بر این اساس، ترامپ در جدیدترین اظهارات خود اعلام کرد: من آمادگی دارم با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران وارد گفتگو و مذاکره شوم. ما شاهد آن هستیم که ایران به رسیدن به تسلیحات هسته‌ای نزدیک شده است.

وی افزود: من یک یادداشت برای تشدید فشارها علیه ایران به امضا رساندم. من در این زمینه مردد بودم و این تصمیم برای من سخت بود.

ترامپ در ادامه با تاکید بر پیشبرد سیاست فشار حداکثری، افزود: آمریکا حق دارد از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر جلوگیری کند.

ترامپ با تکرار ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر تلاش تهران برای ترور خود، مدعی شد: اگر ایران بخواهد من را ترور کند، آنها را نابود خواهیم کرد.

این ادعای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران پیش تر در گفتگو با لستر هولت، مجری برجسته شبکه ان بی سی نیوز هر گونه تلاش تهران برای ترور ترامپ را رد کرده و این موضوع را تبلیغ رسانه‌های صهیونیست علیه ایران عنوان کرده بود.

وی درباره ادعاهای پیشین خود برای پاکسازی قومی غزه، تاکید کرد: من می‌خواهم تصویر استقبال دو کشور مصر و اردن از فلسطینیان را شاهد باشم.

اخبار مرتبط

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

میلاد جانه

رکود اقتصادی «نان خور‌ها» را افزایش داده است!

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت کاهش یافت | برنت ۷۵ دلار و ۱۱ سنت شد

میلاد جانه

تعرفه صادرات کره به منظور تنظیم بازار داخل افزایش یافت

میلاد جانه

قیمت خودرو در بازار ۱۲ تیر ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

مطالبات قطعه سازان از خودروسازان به ۱۰۰ همت رسید| فرصت سوزی با واردات خودروهای سی کی دی 

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید