سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

صعود بیش از ۴۸ هزار واحدی شاخص کل بورس/ گروه خودرو همچنان می‌تازد

کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: خودرو این هفته می‌تازد و درکنار خبر افزایش سرمایه، گزارش فروش بهمن ماه هم درکدال نشست.

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: کلیت بازار شاهد یک سری حجم‌ها و عرضه‌ صف خرید‌ها بودیم، بخشی بخاطر شایعه نرخ خوراک و بخشی سیو سود نوسان گیران بود که یاسر میرزایی، مدیرکل بودجه، ارزیابی و منابع وزارت نفت اعلام کرد: تعیین نرخ ۲۷ سنت برای خوراک پتروپالایشگاه‌ها صحت ندارد. آخرین قیمت تعیین شده برای نرخ خوراک پتروپالایشگاه‌ها مربوط به دی ماه و ۱۹ سنت است.

او افزود: ارزش معاملات خرد (سهام+حق تقدم+صندوق‌های سهامی) امروز بازار مورخ ۷ اسفند ۱۴۰۳ مبلغ ۱۱۳۹۰ میلیارد تومان بود.

فلزات اساسی و محصولات شیمیایی گرو‌های مورد توجه بازار با بیشترین ارزش معاملات بودند. خودرو این هفته می‌تازد و درکنار خبر افزایش سرمایه، گزارش فروش بهمن ماه هم درکدال نشست. شایعه اعلام تجدید سایپا هم به گوش می‌رسد.

نرخ فولاد، فلزات رنگی و محصولات پتروشمی و پالایشی در بورس کالا در حال افزایش است و رقابت برای خرید آنها افزایش پیدا کرده است.

این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: امروز با افزایش عرضه‌ها شاهد ورود پول حقیقی بودیم، تعداد نماد‌های مثبت ۳۹۵ و منفی۳۲۳ نماد، شاخص کل بورس با رشد ۴۸ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۸۴۲ هزار واحد رسید.

اخبار مرتبط

آزادسازی قیمت بلیت هواپیما متوقف شد

میلاد جانه

افزایش بیش از ۴۶ هزار واحدی شاخص کل بورس /بازگشت اعتماد به بازار و حرکت به سوی ثبات نسبی

میلاد جانه

عراقچی: محرومیت مردم عراق از خدمات اولیه توسط آمریکا تأسف‌بار است

میلاد جانه

تصویب لایحه تحریم شدید نفت ایران در مجلس آمریکا

میلاد جانه

مهمترین دلیل صعودی‌ نشدن بورس در روزهای اخیر | نوسان بورس در سال جاری ادامه دارد؟

میلاد جانه

پنبه، بی صاحب است | سازمان پنبه به اندازه یک وزارتخانه قدرت داشت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید