سرآمد اخبار
تجارت با آمریکا
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

خزانه‌دار اتاق بازرگانی ایران: منعی برای تجارت با آمریکا نداریم

خزانه‌دار اتاق بازرگانی ایران گفت: ما جز با رژیم صهیونسیتی منعی برای ارتباط نداریم و الان هم صادرات به ایالات متحده داریم.

به گزارش ایلنا، عبدالله مهاجر دارابی،  خزانه‌دار اتاق بازرگانی ایران در مورد مذاکره با ایالات متحده گفت: با تدبیر مقام معظم رهبری برای مجوز مذاکرات، امیدواریم این مشکل را برطرف کنیم تا مسائل اقتصادی حل شود. باید توجه داشت که هزینه‌های سربار زیادی را متحمل می‌شویم.

وی افزود: ما جز با رژیم صهیونسیتی منعی برای ارتباط نداریم و الان هم صادرات به ایالات متحده داریم. موضوع اقتصاد ارتباط با دنیا است، اما در مورد FATF تعدادی افرادی تنگ نظر مانع شدند.

بهرامن، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، گفت: فاز اول مذاکرات با ایلات متحده سیاسی است، اما مرحله بعد اقتصادی است و اتاق بازرگانی در این زمینه آمادگی دارد. اتاق‌های بازرگانی مشترک در کنار وزارت خارجه می‌تواند بسیاری از مسائل را پیگیری کند.

پیام باقری، نایب رئیس اتاق بازرگانی گفت: امیدواریم این مذاکرات موجب رفع تحریم‌ها شود و ما هم از مذاکره شرافتمندانه مانند بسیاری از مردم حمایت می‌کنیم.

اخبار مرتبط

معاون زنان رییس جمهور تاکید کرد؛ باور دولت چهاردهم به پاسخ‌های دانشجویان برای حل مسائل کشور

میلاد جانه

خاندوزی: سهمیه سوخت خودر‌وهای فاقد بیمه قطع شود

میلاد جانه

درخواست دولت برای حذف ۴ صفر از پول و تبدیل ریال به تومان

میلاد جانه

رهبر معظم انقلاب: مهمترین شاخص خنثی‌سازی تحریم‌ها، کاهش تورم است

میلاد جانه

۲۳۹ کیلوگرم شمش طلا در حراج سی و یکم مرکز مبادله به فروش رسید

میلاد جانه

ارزانی خودرو ادامه دارد / قیمت پژو ۲۰۷ و دنا اتوماتیک کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید