سرآمد اخبار
نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
اخبار شرکت هافناوری اطلاعات و ارتباطات

حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵

همراه اول با حضور در نمایشگاه اینوتکس 2025، ضمن حمایت از نوآوری و فناوری‌های دیجیتال، به ارائه دستاوردهای مرکز تحقیق و توسعه خود و همچنین استارتاپ‌های شرکت حرکت اول به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری این اپراتور می‌پردازد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس 2025) با حضور و حمایت همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور از روز سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 به مدت چهار روز در پارک فناوری پردیس برگزار می شود.

همراه اول در این رویداد که میزبان مجموعه های فناور، استارتاپ های نوآور و سیاست گذاران حوزه فناوری است، با محوریت «مرکز تحقیق و توسعه» و «حرکت اول» حضور پیدا می کند و پلتفرم روبیکا نیز در این غرفه آماده پاسخگویی به بازدیدکنندگان است.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با ارائه سرویس های نوآوری، سامانه واقعیت مجازی و مانیتورینگ تعاملی عملیات شبکه نقش فعالی در این رویداد ایفا می کند.

این مرکز با معرفی سامانه های مصاحبه آنلاین، دستیار هوشمند صوتی (هوم پاد)، هلوباکس و آواتارهای تعاملی دو‌بعدی و سه‌بعدی، دستاوردهای خود را به نمایش می گذارد.

شرکت حرکت اول نیز با تخصیص فضایی اختصاصی به استارتاپ های تحت حمایت هاب های شیراز، اصفهان و بهشتی در غرفه همراه اول، به معرفی حوزه سرمایه گذاری های گروه همراه اول می پردازد.

همراه اول سعی دارد با حضور خود در این رویداد، تعهدش به پیشرفت فناوری، حمایت از نوآوری و تعامل با فعالان این حوزه را نشان دهد و فرصت های جدیدی را برای رشد استارتاپ ها، سرمایه گذاران و علاقه مندان به فناوری فراهم کند.

بر این اساس پنل تخصصی «رویداد ایستگاه آینده» با موضوع «توسعه فناوری، هزینه ای بی بازگشت یا برگ برنده کسب و کارها؟» را برای 9 اردیبهشت از ساعت 16:30 تا 17:20 تدارک دیده است؛ روز 11 اردیبهشت از ساعت 11 نیز در رویداد استیج، سخنرانی تخصصی با موضوع «نقش نوآوری در توسعه کسب و کار اپراتورهای مخابراتی» خواهد داد.

علاقه مندان به زیست بوم نوآوری و فناوری می توانند در روزهای برگزاری این رویداد، از ساعت 10 تا 18 با مراجعه به پارک فناوری پردیس، از نزدیک با دستاوردهای شرکت های این حوزه آشنا شوند.

اخبار مرتبط

رونمایی از سامانه مصاحبه آنلاین مبتنی بر هوش مصنوعی توسط همراه اول در تلکام 2024

میلاد جانه

بهره‌مندی از چک الکترونیکی بانک آینده در بستر چکاد سامانه کیلید

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد؛ حمایت بانک رفاه کارگران از توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

میلاد جانه

خودکفایی بانک آینده در ناوگان پول‏رسان و پشتیبانی خودپردازها

میلاد جانه

«آبانکِ» بانک‌آینده دو میلیون نفری شد

میلاد جانه

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد: گزارش مقبول عملکرد فولاد هرمزگان برای سال مالی 1401

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید