سرآمد اخبار
برگ سبز چای
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالیکشاورزی

برداشت بیش از ۴۱ هزار تن برگ سبز چای بهاره

رئیس سازمان چای کشور از خرید ۴۱ هزار و ۳۲۵ تن برگ سبز چای به ارزش ۱۶۲ میلیارد تومان از باغات استان‌های گیلان و مازندران از ابتدای فصل برداشت تاکنون خبر داد.

به گزارش بازار از وزارت جهاد کشاورزی، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور، ارزش برگ سبز چای خریداری شده را نزدیک به ۹۹۷ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: تا ۲۲ اردیبهشت ماه کارخانجات فرآوری چای مبلغ ۱۶۲ میلیارد تومان برای خرید برگ سبز چای بهاره به باغداران پرداخت کرده‌اند.

رئیس سازمان چای شمال کشور با بیان اینکه سهم کارخانه‌ها فرآوری از خرید برگ سبز چای ۷۵ درصد و سهم دولت ۲۵ درصد است، اظهار داشت: در این مدت ۱۵۸ کارخانه فرآوری در امر خرید تضمینی برگ سبز چای مشارکت داشته‌اند.

وی گفت: از ۴۱ هزار و ۳۲۵ تن برگ سبز چای برداشت شده، حدود ۳۹ هزار تن برگ سبز درجه یک و بقیه درجه‌دو است.

جهانساز میزان چای خشک تولید شده از چین نخست یا بهاره را تاکنون ۹ هزار و ۲۹۸ تن بیان کرد و با یادآوری اینکه چین نخست تا اواخر خرداد ادامه دارد، تصریح کرد: برداشت برگ سبز چای و خرید تضمینی تا پاییز امسال ادامه دارد.

وی پیش‌بینی کرد: ۱۴۵ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری از باغات استان‌های گیلان و مازندران بدست آید.

جهانساز کیفیت برگ سبز چای در سال جاری را خوب ارزیابی کرد و گفت: به علت مساعد بودن شرایط و پراکنش خوب بارندگی، برگ‌های سبز چای در چین بهاره لطیف‌تر از سال گذشته است.

وی سطح باغات چای کشور را حدود ۲۲ هزار هکتار عنوان و اظهار کرد: نوسازی و بهسازی باغات چای در راستای افزایش عملکرد تولید اقداماتی همچون به‌زراعی و به‌باغی و ارایه تسهیلات ارزان قیمت را دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان چای کشور از پیش بینی تسهیلات سرمایه ای و سرمایه در گردش برای کشاورزان و کارخانه‌های فرآوری چای خبر داد و افزود: سال گذشته ۲۶ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه‌ای برای کشاورزان و کارخانه‌های فرآوری چای پرداخت شد.

جهانساز یادآور شد: پارسال ۱۵۰۰ هکتار از باغات چای از محل تسهیلات سرمایه‌ای تحت عملیات بهسازی و به‌باغی قرار گرفت و ۷۰۰ دستگاه ماشین‌های کشاورزی به عرصه باغات ورود کرد.

وی یادآور شد: در سال گذشته ۲ هزار هکتار از باغات چای احیا و نوسازی شدند.

اخبار مرتبط

لیر دوباره سقوط کرد| تضعیف ۲۷ درصدی پول ملی ترکیه در برابر دلار

میلاد جانه

سعید لیلاز: اتفاق هشدار دهنده در اقتصاد ایران/ مدیران باید جسارت تصمیم‌گیری داشته باشند

میلاد جانه

ظریف: انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است| شورای راهبری بازوی مشورتی است

میلاد جانه

خانه‌دار شدن مستأجران سپر تورمی ایجاد می‌کند

میلاد جانه

قیمت جهانی طلا افزایش یافت

میلاد جانه

اکثر متقاضیان واردات اتوبوس دست دوم کارت بازرگانی ندارند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید