سرآمد اخبار
مجامع الکترونیک
اقتصادبازارها و خدمات مالیبورس

برگزاری ۱۵ مجمع بازار سرمایه به شکل الکترونیکی طی اردیبهشت ۱۴۰۴

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در خصوص جزییات مجامع الکترونیک نکاتی را بیان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ پوریا خاوری، مسئول برگزاری مجامع الکترونیک شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در پی بررسی عملکرد مجمع الکترونیک در ماه گذشته (اردیبهشت)، مشخص شد که این مجمع تقریباً مشابه سال گذشته از لحاظ تعداد برگزار شده است و یعنی در اردیبهشت ۱۵ مجمع به شکل الکترونیکی برگزار شده است با این حال، تعداد مراجعه‌کنندگان به سامانه افزایش یافته و این نکته نشان‌دهنده رشد مشارکت سهامداران است.

او اظهار داشت: در حالی که تعداد مراجعه‌کنندگان به سامانه ما افزایش یافته، باید توجه داشته باشیم که کیفیت و زیرساخت‌های سامانه نیز باید بهبود یابد.

وی همچنین افزود: با توجه به تعداد رو به افزایش سهامداران و مراجعه‌کنندگان، ضروری است که ارتقا‌های لازم در زیرساخت و نرم‌افزار سامانه انجام شود.

نرم‌افزار ما باید کاربرپسندتر باشد و متناسب با تغییرات قوانین و مقررات جدید سالانه، به‌روزرسانی‌های لازم بر روی آن انجام گردد.

این مقام مسئول تأکید کرد که نرم‌افزار باید به‌عنوان یک موجود زنده، هر ساله تغییرات و به‌روزرسانی‌های لازم را دریافت کند تا بتواند نیاز‌های کاربران را به‌خوبی برآورده سازد.

اخبار مرتبط

مخالفت مجلس با افزایش مالیات بر ارزش افزوده

میلاد جانه

اوج‌گیری دوباره قیمت طلا /سرمایه‌گذاران به بازارها بازگشتند

میلاد جانه

سازمان امور مالیاتی: شرط صدور دستگاه کارتخوان، داشتن پرونده مالیاتی است

میلاد جانه

رشد نسبی شاخص بورس | افزایش ۲ هزار و ۲۰۷ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

افزایش قیمت لاستیک منتفی شد

میلاد جانه

افزایش ۵۸ هزار و ۳۶۳ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید