سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبورس

پایان معاملات در بازار بورس امروز؛ ۷ خرداد | افت ۴ هزار واحدی شاخص کل

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۴هزار واحدی روبرو شد.

به گزارش بازار، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۲۶میلیارد و ۶۹میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۱۲هزار میلیارد تومان در بیش از ۵۸۴هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۴هزار و ۸۵۶واحدی در ارتفاع ۳ میلیون و ۱۲۹هزار و ۴۰۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فولاد، فارس و وپاسار شد و در مقابل نمادهای وبملت، رمپنا و شیراز با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۹میلیارد و ۶۴۳میلیون ورقه به ارزش ۱۴۶هزار و ۸۴۴میلیارد تومان در ۲۵۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۰۹واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۷هزار و ۶۴۶واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی نیشکر، ساوه و خاور شد و در مقابل نمادهای معاملاتی ومپنا، سامان و آریان بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

افزون بر این در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، از ۳۵۳نماد معاملاتی فعال در بورس، ۵۲درصد معادل ۱۸۳نماد معاملاتی مثبت و ۴۸درصد معادل ۱۷۰نماد منفی بودند. در فرابورس نیز از ۳۹۰نماد فعال در این بازار، ۵۲درصد معادل ۲۰۱نماد معاملاتی مثبت و ۴۸درصد معادل ۱۸۹نماد منفی بودند.

همچنین در پایان معاملات امروز، ۲۲درصد معادل ۷۶نماد معاملاتی در بورس با صف خرید و ۶ درصد معادل ۲۰نماد با صف فروش مواجه شدند. در فرابورس هم ۲۹درصد معادل ۱۱۵نماد با صف خرید و ۱۸درصد معادل ۶۹نماد با صف فروش به کار خود پایان دادند.

ضمن این که در پایان معاملات ارزش صف‌های خرید نیز هزار و ۶۰۰میلیارد تومان در برابر ۸۸۹میلیارد تومانی بود که در صف فروش بودند.

علاوه بر این ۱۱۴میلیارد تومان پول حقیقی نیز از بازار سهام خارج شد و صندوق‌های درآمد ثابت نیز با ورود ۳۱۱میلیارد تومانی نقدینگی مواجه بودند.

اخبار مرتبط

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ اسفند /جدول

میلاد جانه

تاثیر کنترل قیمت ارز در کاهش رشد نقدینگی/ هزینه‌های تولید با تامین مالی زنجیره‌ای کم می‌شود

میلاد جانه

تولید قارچ اردیبهشت به ۲۴ هزار تن رسید

میلاد جانه

پیش بینی بورس یکشنبه 20 فروردین 1402 / شاخص کل 3 میلیونی می‌شود؟

میلاد جانه

دولت عقب نشست؛ گوشت ۳۰۰ هزار تومانی بازمی‌گردد

میلاد جانه

یارانه دی ماه واریز شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید