سرآمد اخبار
مدیران و کارشناسان قزاقستانی
اخبار شرکت هاصنعت و معدن

توسعه تعاملات بین‌المللی ایران و قزاقستان در حوزه اکتشاف و فرآوری

صبح امروز، دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، جمعی از مدیران و کارشناسان قزاقستانی شرکت معدنی زرکوه از مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم زمین البرز بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به نقل از مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم‌زمین البرز، بر اساس این گزارش، بازدید مذکور به همت اداره روابط‌ بین‌الملل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و با هدف آشنایی با توانمندی‌ها، ظرفیت‌های تخصصی و زیرساخت‌های آزمایشگاهی این مرکز انجام شد.

در ابتدای این بازدید مرتضی شیخ رئیس مرکز پژوهش‌های کاربردی علوم‌زمین البرز، ضمن خوش‌آمدگویی، به معرفی کلی فعالیت‌ها، توانمندی‌های فنی و پروژه‌های شاخص مرکز پرداخت.

در ادامه آقای دیمیتری گورنکو، مدیر فنی آزمایشگاه‌های شرکت معدنی زرکوه، با اشاره به ظرفیت‌های تخصصی موجود در مرکز البرز، بر اهمیت توسعه همکاری‌ها در حوزه فرآوری مواد معدنی و شناسایی ذخایر مرتبط با عناصر باارزشی چون طلا تأکید کرد.

همچنین امیرمهیار اژدرپور معاون زمین‌شناسی و اکتشاف این مرکز با تشریح وظایف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی، به معرفی فعالیت‌های پژوهشی و تخصصی مرکز پرداخت.

در ادامه خانم هانیه بخشایی مدیر امور بین‌الملل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با تاکید بر تمایل همکاری مشترک میان ایران و قزاقستان، از بازدید این هیات از مرکز فرآوری و کانه‌آرایی سازمان متبوع خود طی روزهای آتی خبر داد و مقرر شد موضوعات تخصصی همکاری ایران و قزاقستان در حوزه اکتشاف و فرآوری در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور مورد مذاکره قرار گیرد.

شایان ذکر است؛ در پایان این بازدید کارشناسان قزاقستانی ضمن ابراز رضایت از سطح تخصصی خدمات آزمایشگاهی مرکز البرز و تمایل به بازدید از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ایران، بر توسعه تعاملات در زمینه اکتشاف و فرآوری، به‌ویژه در حوزه طلا تأکید کردند.

گفتنی است، “شرکت معدنی زرکوه” از مجموعه‌های پیشرو در اکتشاف، استخراج و فرآوری طلا در ایران است که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و رویکردی پایدار، نقش‌آفرینی مؤثری در توسعه معادن طلا و عناصر معدنی دارد.

اخبار مرتبط

با هدف افزایش بهره‌وری و یکسان‌سازی با سایر بانک‌ها؛ ساعت کار ستاد مرکزی بانک آینده تغییر کرد

میلاد جانه

بسته‌های ویژه شب یلدای همراه اول با هدیه دیجیتال معرفی شد

میلاد جانه

اعطای تندیس «سازمان سبز برتر» به همراه اول

میلاد جانه

اعضای جدید هیات مدیره بانک آینده معرفی شدند

میلاد جانه

دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی علوم کواترنر: علم کواترنری برای رویارویی با چالش‌های جاری در کاهش تغییرات آب و هوایی برنامه ارائه می‌دهد

میلاد جانه

به‌منظور برقراری تعامل بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان زیست‌بوم نوآوری جنوب کشور انجام خواهد شد؛ برگزاری رویداد «فولادی شو» با حمایت فولاد هرمزگان

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید