سرآمد اخبار
بقائی
سیاست

تعیین زمان دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد: دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا برای روز یکشنبه آینده در مسقط در حال برنامه‌ریزی است.

به گزارش تسنیم، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران راجع به دور بعدی گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا گفت: با توجه به مشورت‌های صورت‌گرفته، دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا برای روز یکشنبه آینده در مسقط در حال برنامه‌ریزی است.

در صورت برگزاری این دور از مذاکرات این ششمین دور مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا خواهد بود که با میانجی‌گری سلطنت عمان برگزار می شود.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که از اوایل سال با میانجی‌گری سلطنت عمان آغاز شده است، تاکنون پنج دور برگزار شده است، سه بار در مسقط و دو بار هم در رم.

عراقچی به نروژ می رود

بقائی همچنین از سفر وزیر امور خارجه به نروژ خبر داد. به گفته بقائی، سید عباس عراقچی چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته برای شرکت در بیست و دومین نشست مجمع اسلو به نروژ سفر خواهد کرد.

اخبار مرتبط

قیمت مواد اولیه تایر همچنان بر مدار افزایش

میلاد جانه

مصرف برق به مرز هشدار رسید

میلاد جانه

تغییر در قیمت بلیت هواپیما به بهانه گرانی سوخت

میلاد جانه

رشد صادرات نفت ایران ۴۰ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

عرضه اوراق با نرخ سود ۳۰ درصد، دیگر تمدید نمی‌شود

میلاد جانه

مصرف گاز خانگی از ۶۷۰ میلیون مترمکعب گذشت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید