سرآمد اخبار
عراقچی
اخبار داغسیاست

توضیحات عراقچی درباره جلسه ویژه در نشست امروز سازمان همکاری اسلامی با محوریت تجاوز رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه با اشاره به برگزاری جلسه ویژه‌ای در ارتباط با حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران در نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در ترکیه گفت: امیدوارم بیانیه خیلی خوب و محکمی در محکومیت این تجاوز صادر شود.

به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» در هنگام ورود به ترکیه برای شرکت در نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در اظهاراتی گفت: اجلاس وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی از قبل برنامه ریزی شده بود که در این تاریخ برگزار شود و با توجه به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، ما درخواست کردیم جلسه ویژه‌ای در این خصوص برگزار شود که پذیرفته شد.

وی افزود: امیدوارم هستیم بیانیه خوب و محکمی در محکومیت این تجاوز صادر شود.

عراقچی خاطرنشان کرد: از این فرصت استفاده خواهم کرد و ملاقات‌های جانبی را با وزرای خارجه شرکت کننده و دبیرکل محترم سازمان همکاری اسلامی و همچنین با رئیس محترم جمهور ترکیه خواهم داشت.

وی افزود: از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا صدای مظلومان و حقانیت مردم ایران در دفاع مشروع خود شنیده شود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: هم در نشست اصلی و هم در نشستی که مربوط به ایران است سخنرانی خواهم کرد.

اخبار مرتبط

رئیس کل بانک مرکزی: بانک‌ها باید تخصصی شوند

میلاد جانه

رفع ناترازی شبکه بانکی عاملی برای رسیدن به روند باثبات در متغیر‌های کلان اقتصادی

میلاد جانه

عراقچی: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد

میلاد جانه

بانک مرکزی اعلام کرد؛ کاهش مبلغ چک‌های مبادله‌ای در شهریورماه

میلاد جانه

خیز مجدد طلا به سوی مرز ۲ هزار دلاری

میلاد جانه

طرح مسکن ۲۵ متری ایده‌پردازی برخی افراد است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید