سرآمد اخبار
تاکسی
اجتماعیاقتصاد

۷۵ هزار سفر اربعین با تاکسی‌های اینترنتی انجام شد

معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی گفت: از آغاز ماه صفر تا به امروز، ۷۵ هزار سفر اربعین توسط تاکسی‌های اینترنتی انجام شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، شهریار افندی‌زاده، معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان استقبال زائران سفر اربعین از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی بسیار خوب بوده است و خوشبختانه تا امروز طبق توافق صورت گرفته بین وزارت راه وشهرسازی و شرکت‌های تاکسی‌های اینترنتی، همکاری بسیار خوبی صورت گرفته است.

به گفته معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی تا روز گذشته ۷۵ هزار سرویس سفر اربعین از طریق تاکسی‌های اینترنتی صورت گرفته است و تمامی تاکسی‌ها می‌توانند از یک تا سه مسافر را سوار کنند.

او می‌گوید: با تاکسی‌های اینترنتی دو کار عمده از نظر فنی و بیمه صورت گرفته و توافق شده است که تاکسی‌ها کمیسیون‌های خود را دریافت نکنند و به نوعی تعداد زائرانی که از این تاکسی‌ها استفاده می‌کنند به ویژه در تاکسی‌های به‌همراه و ماکسیم افزایش یابد.

افندی زاده بیان کرد: به طور قطع بعد از اتمام سفر اربعین تمامی اقدامات آنها بررسی خواهد شد و در صورت مناسب بودن اقدامات از ظرفیت آنها بعد از اربعین در سفرهای برون‌شهری استفاده خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط

نحوه اخذ مالیات از سیگار و تنباکو ابلاغ شد | صادرات سیگار و تنباکو مشمول مالیات می شوند؟

میلاد جانه

دلایل جذابیت خودروسازی مونتاژی/​ کاهش سهم ایران خودرو و سایپا به زیر ۸۰ درصد

میلاد جانه

واردات خودروهای کارکرده متوقف نشده| شیوه نامه بانک مرکزی مانع واردات نیست

میلاد جانه

شاخص کل بورس ۱۰ هزار واحد تقویت شد/ ورود ۱۱۳ میلیارد تومان نقدینگی به بورس

میلاد جانه

تصمیم‌گیری برای تغییر قیمت بلیت هواپیما /افزایش تقاضای سفر در ایام پیک

میلاد جانه

تحویل کارت سوخت یک هفته‌ای می‌شود | اجبار استفاده ۹۵ درصد خودروها از کارت‌ سوخت شخصی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید