سرآمد اخبار
بازار سرمایههمه اخبار

شاخص بورس ۲ هزار واحد افت کرد

در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۵میلیارد و ۸۸۹میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۵هزار و ۴۰میلیارد تومان در بیش از ۸۷۵هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲ هزار و ۳۱۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۲۴۳هزار و ۷۹۲واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، پالایش نفت اصفهان و پالایش تهران شد و در مقابل شرکت‌های گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت تبریز و پتروشیمی پارس با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روزی منفی را پشت‌سر گذاشتند؛ به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۵۹۷واحد، کل (هم‌وزن) ۷۰۹واحد، قیمت (هم‌وزن) ۴۵۴واحد، آزاد شناور ۴۹۲۷واحد و شاخص‌های‌‌‌ بازار اول و دوم به ترتیب ۱۵۰۴ و ۵۳۴۹ واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۱۳۶میلیون ورقه به‌ارزش ۲هزار و ۳میلیارد تومان در ۶۰۹هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸هزار و ۱۱۶واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پتروشیمی مارون، صنعتی مینو و پتروشیمی تندگویان شد و در مقابل شرکت‌های ذوب آهن اصفهان، پلیمر آریا ساسول و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

اخبار مرتبط

تقویت ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

بورس سبز شد | رشد ۲ هزار و ۴۵۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

پایان بورس امروز ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ / بازار سهام از ریل خارج شد

میلاد جانه

پستی و بلندی های زیاد بورس در سال 1402

میلاد جانه

ششمین عرضه اولیه امسال ۳۱ خرداد در فرابورس انجام می‌شود

میلاد جانه

رشد شاخص کل بورس در اولین روز معاملات هفته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید